Marius Oprescu: Am votat cu motivația de a continua dezvoltarea Slatinei și a județului Olt

Data:

Share post:

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a votat la una dintre secţiile organizate la Şcoala Gimnazială Nr. 1Slatina.

Social-democratul a declarat că a votat pentru continuarea dezvoltării Slatinei şi a judeţului Olt. Marius Oprescu a condamnat atitudinea unuia dintre candidaţi, care a agresat un contracandidat.

„Am votat cu motivație, cu motivația de a continua dezvoltarea Slatinei și a județului Olt, cu motivația de a vota o echipă puternică, singura capabilă să transforme așteptările oamenilor în proiecte reale și în realitate și cu motivația de a reveni la realitate, fără scandaluri, fără zgomot, fără jigniri, să revenim la normal”, a declarat Oprescu.

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, Marius Oprescu a afirmat că la fiecare scrutin judeţul Olt se clasează pe unul dintre primele două locuri.

„Sunt alegeri în întreg județul, sunt alegeri în toată țara. La nivelul județului Olt, așa cum au obișnuit, oltenii sunt harnici și încă de la prima oră a dimineații au fost prezenți la vot. Până la ora 12,00, când am urmărit eu site-ul AEP (Autoritatea Electorală Permanentă n.r.), eram pe locul II pe țară, continuăm să fim pe locul II pe țară. Nu e nimic anormal, de fiecare dată, cum știți, tot timpul am fost între primele trei județe pe parcursul zilei ca prezență la vot. Iată, am demonstrat că în continuare facem acest lucru, știm să apreciem democrația și ne manifestăm votul încă de la primele ore ale dimineții”, a mai declarat Marius Oprescu.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...