DOLJ | O femeie din Calafat a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de un câine. Poliția a deschis dosar penal

Data:

Share post:

O femeie în vârstă de 76 de ani, din Calafat, județul Dolj, a ajuns la spital, vineri, după ce a fost mușcată de un câine. Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal în acest caz. 

Medicii din cadrul spitalului din Calafat au fost cei care au sunat la Poliție, imediat după ce bătrâna a ajuns în unitatea medicală.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit o femeie de 76 de ani, din municipiul Calafat, care le-a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada 22 Decembrie din localitate, din curtea unui imobil a ieşit un câine care ar fi muşcat-o, provocându-i mai multe leziuni. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Dolj.

CITEȘTE ȘI: Detalii îngrozitoare din dosarul fraţilor Tate: Unele fete, obligate să facă videochat 12 ore pe zi, cu o pauză de cinci minute

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...