DOLJ | Sediul Liceului „Beethoven” Craiova și al CJRAE, reabilitat cu fonduri PNRR

Data:

Share post:

Clădirea în care funcționează Liceul Tehnologic Special „Beethoven” și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj va fi reabilitată, Consiliul Județean Dolj obținând pentru acest obiectiv o finanțare europeană de peste 3,8 milioane de euro.   

Contractul de finanțare din fondurile puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice a fost semnat, anunță președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

„Proiectul presupune reabilitarea, modernizarea și dotarea clădirii celor două instituții din subordinea Consiliului Județean Dolj. Aceasta va fi reabilitată termic, se vor schimba sistemele de încălzire și furnizare a apei calde, se vor instala sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice și se vor moderniza sistemele de climatizare și ventilare mecanică. Serviciile de proiectare pentru acest proiect au fost deja atribuite la sfârșitul lunii trecute și suntem pregătiți pentru următoarele etape de implementare”, a menționat Cosmin Vasile.

Săptămâna trecută a mai fost semnat un contract de finanțare din fonduri PNRR, în valoare de 5,2 milioane de euro, pentru reabilitarea clădirii în care funcționează Clinica de Pediatrie, din cadrul Spitalului Filantropia, și Centrul Maternal „Sfânta Ecaterina”, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj.

CITEȘTE ȘI: De la 1 ianuarie se vor face angajări la stat. Guvernul anunță 90.000 de posturi VACANTE

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...