Dosar deschis de poliţie după ce un adolescent în vârstă de 16 ani ar fi sărit de pe pasarela care trece peste calea ferată, lângă Gara Slatina

Data:

Share post:

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Slatina după ce, noaptea trecută, un adolescent în vârstă de 16 ani s-ar fi aruncat de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată, în apropierea Gării.

Adolescentul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

„La data de 2 octombrie  2023, în jurul orei 00:15, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Slatina au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată, aparținând Căii Ferate Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care s-ar fi aruncat de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată.

În urma evenimentului, tânărul a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Olt.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...