Două oferte depuse pentru Drumul Expres Craiova – Piteşti (FOTO)

Data:

Share post:

Două asocieri de firme au depus oferte pentru noul contract necesar finalizării construcției Tronsonului I al Drumului Expres Craiova- Pitești.

Este vorba despre Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE S.R.L. (Romania) și Asocierea OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S (lider de asociere) – STRADE BAUUNTERNEHMUNG S.R.L. – VISIO CONSTRUCTION WORKS S.R.L (Turcia – Romania).

Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, contractul pentru care a fost organizată licitaţia  este pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat pe Drumul Expres Craiova – Piteşti Tronsonul 1 km 0+000 – km 17+700, în lungime de 17,7 km. Durata pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat este de 18 luni.
„Perioada de Garanţie a lucrărilor va fi de minim 60 de luni, aceasta durată putând fi extinsă până la 120 de luni, în funcţie de aspectele ofertate de către operatorii economici participanţi la procedură. Valoarea estimată a procedurii este de 544.132.122,79 lei fără TVA şi sursa de finanţare este asigurată prin fonduri europene nerambursabile”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

 

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...