Două oferte depuse pentru Drumul Expres Craiova – Piteşti (FOTO)

Data:

Share post:

Două asocieri de firme au depus oferte pentru noul contract necesar finalizării construcției Tronsonului I al Drumului Expres Craiova- Pitești.

Este vorba despre Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE S.R.L. (Romania) și Asocierea OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S (lider de asociere) – STRADE BAUUNTERNEHMUNG S.R.L. – VISIO CONSTRUCTION WORKS S.R.L (Turcia – Romania).

Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, contractul pentru care a fost organizată licitaţia  este pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat pe Drumul Expres Craiova – Piteşti Tronsonul 1 km 0+000 – km 17+700, în lungime de 17,7 km. Durata pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat este de 18 luni.
„Perioada de Garanţie a lucrărilor va fi de minim 60 de luni, aceasta durată putând fi extinsă până la 120 de luni, în funcţie de aspectele ofertate de către operatorii economici participanţi la procedură. Valoarea estimată a procedurii este de 544.132.122,79 lei fără TVA şi sursa de finanţare este asigurată prin fonduri europene nerambursabile”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

 

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...