Două oferte depuse pentru Drumul Expres Craiova – Piteşti (FOTO)

Data:

Share post:

Două asocieri de firme au depus oferte pentru noul contract necesar finalizării construcției Tronsonului I al Drumului Expres Craiova- Pitești.

Este vorba despre Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE S.R.L. (Romania) și Asocierea OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S (lider de asociere) – STRADE BAUUNTERNEHMUNG S.R.L. – VISIO CONSTRUCTION WORKS S.R.L (Turcia – Romania).

Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, contractul pentru care a fost organizată licitaţia  este pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat pe Drumul Expres Craiova – Piteşti Tronsonul 1 km 0+000 – km 17+700, în lungime de 17,7 km. Durata pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat este de 18 luni.
„Perioada de Garanţie a lucrărilor va fi de minim 60 de luni, aceasta durată putând fi extinsă până la 120 de luni, în funcţie de aspectele ofertate de către operatorii economici participanţi la procedură. Valoarea estimată a procedurii este de 544.132.122,79 lei fără TVA şi sursa de finanţare este asigurată prin fonduri europene nerambursabile”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

 

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...