El este şoferul fugar pentru prinderea căruia a fost tras un foc de armă. Sunaţi imediat la 112 dacă îl vedeţi (VIDEO)

Data:

Share post:

Poliţiştii au făcut publică fotografia şoferului fugar pentru prinderea căruia a fost tras un foc de armă şi a anunţat că ancheta pentru găsirea acestuia este în plină desfăşurare.

”Având în vedere evenimentul ce a avut loc pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara, cu privire la persoana urmărită de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, vă comunicăm că se depun toate eforturile în vederea prinderii bărbatului. Ancheta este în plină desfăşurare, se folosesc toate mijloacele şi tehnica din dotare şi se cooperează cu toate structurile MAI, astfel încât rezultatele să fie pe măsură. Totodată, facem publică fotografia bărbatului”, a transmis IPJ Timiş.

De asemenea, poliţiştii fac apel la populaţia ca în cazul în care bărbatul căutat este observat, să sune la numărul de urgenţă 112.

”În cazul în care observaţi persoana din fotografie, vă rugăm să apelaţi Serviciul de urgenţă 112 şi să nu intraţi în contact cu aceasta”, a mai precizat IPJ Timiş.

Poliţiştii din Timişoara au tras, miercuri, un foc de armă în plan vertical pentru prinderea unui şofer care a demarat în momentul în care agenţii îl căutau în bazele de date.

Şoferul fugar s-a refugiat într-o curte, fiind căutat de atunci.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, şoferul este un bărbat de etnie romă, care are mandat internaţional de arestare pe numele său.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...