El este şoferul fugar pentru prinderea căruia a fost tras un foc de armă. Sunaţi imediat la 112 dacă îl vedeţi (VIDEO)

Data:

Share post:

Poliţiştii au făcut publică fotografia şoferului fugar pentru prinderea căruia a fost tras un foc de armă şi a anunţat că ancheta pentru găsirea acestuia este în plină desfăşurare.

”Având în vedere evenimentul ce a avut loc pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara, cu privire la persoana urmărită de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, vă comunicăm că se depun toate eforturile în vederea prinderii bărbatului. Ancheta este în plină desfăşurare, se folosesc toate mijloacele şi tehnica din dotare şi se cooperează cu toate structurile MAI, astfel încât rezultatele să fie pe măsură. Totodată, facem publică fotografia bărbatului”, a transmis IPJ Timiş.

De asemenea, poliţiştii fac apel la populaţia ca în cazul în care bărbatul căutat este observat, să sune la numărul de urgenţă 112.

”În cazul în care observaţi persoana din fotografie, vă rugăm să apelaţi Serviciul de urgenţă 112 şi să nu intraţi în contact cu aceasta”, a mai precizat IPJ Timiş.

Poliţiştii din Timişoara au tras, miercuri, un foc de armă în plan vertical pentru prinderea unui şofer care a demarat în momentul în care agenţii îl căutau în bazele de date.

Şoferul fugar s-a refugiat într-o curte, fiind căutat de atunci.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, şoferul este un bărbat de etnie romă, care are mandat internaţional de arestare pe numele său.

Articole similare

„Antrenorul de copii geniali”, prins în flagrant în timp ce ar fi violat un minor

Un tânăr cunoscut ca „antrenorul de copii geniali” a fost prins în flagrant în timp ce ar fi...

Criminalul femeii medic stomatolog, prins (VIDEO)

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins și dus la audieri. Principalul suspect...

Cod galben de instabilitate atmosferică: Vijelii și grindină duminică, urmate de val de căldură intensă

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru duminică, anunțând vijelii și grindină în majoritatea țării,...

Simona Halep nu mai poate. Greșelile pe care le-a făcut, văzute de Ion Țiriac

București. Simona Halep a disputat doar un meci complet la Miami Open, marcându-și revenirea pe teren după suspendarea...