Emma Răducanu a fost operată la mâini și nu va participa la Roland Garros şi Wimbledon: „Mă doare și sunt dezamăgită…”

Data:

Share post:

Emma Răducanu a fost operată la mâini și nu va participa la Roland Garros şi Wimbledon. Emma Răducanu, în vârstă de 20 de ani, a anunțat că a suferit „intervenţii chirurgicale minore la mâini şi la o gleznă şi va lipsi câteva luni„. Tânara tenismenă a postat și un mesaj pe contul său de socializare, dar și o fotografie de pe patul de spital, în care se poate observa că este bandajată la una dintre mâini.

Jucătoarea britanică de tenis, Emma Răducanu, în vârstă de 20 de ani, a anunţat că a suferit „intervenţii chirurgicale minore la mâini şi la o gleznă şi va lipsi câteva luni„. Tânara nu va mai participa la Roland Garros și Wimbledon. Pe contul său de socializare, aceasta a postat un mesaj, dar și o imagine de pe patul de spital.

Emma Răducanu

Emma Răducanu a suferit trei intervenții chirurgicale

Ultima perioadă a fost destul de dificilă pentru Emma Răducanu. La îndemnul specialiștilor, tânara tenismenă s-a internat în spital și a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale, o procedură la ambele mâini și una la gleznă.

„Am avut o procedură minoră făcută la ambele mâini pentru a rezolva problemele. Sunt dezamăgită să vă spun că nu voi juca în următoarele câteva luni. În timp ce sunt la aici, voi avea o altă procedură minoră la gleznă

Mă doare. O să-mi fie dor de evenimentele de vară și am încercat să minimizez problemele, așa că le mulțumesc tuturor fanilor mei care au continuat să mă susțină atunci când nu știau faptele’, a transmis Emma Răducanu, pe Instagram.

Mai mult decât atât, Emma Răducanu nu va putea participa la turneele de Mare Şlem de la Roland Garros, programate între 22 mai şi 11 iunie 2023, dar nici la competiția sportivă Wimbledon, care va avea loc în data de 3 şi 16 iulie 2023.

„Sunt dezamăgită că sunt nevoită să anunţ că voi lipsi în următoarele câteva luni. (…) Mă doare să ratez turneele de vară.„, a scris Emma Răducanu, pe pagina ei de Instagram.

„(…) ultimele 10 luni au fost dificile, deoarece m-am luptat cu o accidentare recurentă la un os. Voi suferi intervenţii chirurgicale minore la ambele mâini pentru a rezolva această problemă (…) şi voi suferi şi o intervenţie minoră la o gleznă.„, a scris Emma pe o pagină scrisă de mână, a cărei fotografie a fost postată pe contul ei oficial de Instagram.

sursă foto- Instagram

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...