Explozie într-un bloc din cauza unei acumulări de gaze. Un bărbat este în stare gravă, iar zeci de locuinţe sunt afectate

Data:

Share post:

O explozie a avut loc într-un bloc de garsoniere din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, în urma unei acumulări de gaze. 12 persoane s-au autoevacuat, iar un bărbat a fost evacuat de pompieri având arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului.

”În data de 28.11.2023, la ora 08:30, am fost anunţaţi prin apel SNUAU 112 despre o explozie produsă la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, în urma unei acumulări de gaz, situat pe strada Vişinilor în municipiul Lugoj. A fost alertat de urgenţă Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi la faţa locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, trei ambulanţe SAJ şi un microbuz de transport persoane din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara. Facem precizarea ca explozia nu a fost urmată de incendiu”, a transmis ISU Timiş.
În urma exploziei, 12 persoane s-au autoevacuat, o persoană a fost deblocată dintr-un apartament, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar un bărbat a fost evacuat de pompieri, având arsuri pe 40% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost transportat la spital conştient.
”Din primele informaţii, din numărul total de 84 garsoniere din imobil, aproximativ 23 sunt afectate. În continuare se efectuează acţiuni de căutare-salvare în imobil”, a mai precizat ISU Timiş.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...