Femeie din Caracal, amendată cu 4.000 lei după ce a anunțat la 112 că o persoană o amenință că-i ia copiii

Data:

Share post:

O femeie din Caracal a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apelare falsă la 112 după ce a reclamat că o altă persoană o amenință că îi va lua copiii și autoturismul.

În urma reapelării, efectuate de către polițiști, persoană nu a mai răspuns la telefon.

Potrivit IPJ Olt, numărul de telefon de pe care s-a efectuat apelul era alocat unei cartele furnizate de către un operator de voce și date dintr-o alta țară.

În urma activităților investigativ-operative, la care au fost folosite resurse umane și tehnice de amploare, polițiștii au identificat persoana, care ar fi efectuat Apelul de Urgență, ca fiind o femeie, din municipiul Cracal, județul Olt, care a declarat că nu a fost în pericol.

Întrucât, faptele sesizate nu s-au confirmat, polițiștii au aplicat femeii o sancțiune contravențională, în valoare de 4.000 de lei, pentru apelare falsă.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt adresează cetățenilor rugămintea să efectueze apelul 112, doar când au cu adevărat o urgență, atunci când sunt puse în pericol viața, proprietatea sau mediul”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...