Femeie găsită moartă într-o comună, cu mai multe lovituri la nivelul capului

Data:

Share post:

O femeie în vârstă de 73 de ani din comuna Mănăstireni, județul Cluj, a fost găsită moartă sâmbătă după-amiază, cu indicii că decesul a fost violent, având leziuni la nivelul capului. Poliția județeană Cluj a deschis o anchetă în acest caz și primele suspiciuni indică faptul că bătrâna a fost ucisă.

Anunțul despre decesul femeii a fost făcut prin apel la numărul de urgență 112 sâmbătă după-amiază. Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a informat că o persoană a sesizat faptul că o femeie în vârstă de 73 de ani a fost găsită decedată în localitatea Mănăstireni, prezentând leziuni la nivelul capului. A fost formată o echipă de anchetă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, iar echipa este formată din polițiști din Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Secția 8 Poliție Rurală Huedin. S-a efectuat cercetarea la fața locului și s-a confirmat veridicitatea informațiilor primite.

„În data de 8 iulie a.c., în jurul orei 13.50, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, o persoană a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că în localitatea Mănăstireni, comuna Mănăstireni, a fost găsită o femeie, în vârstă de 73 de ani, decedată, care prezenta leziuni la nivelul capului. S-a constituit o echipă complexă, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin. S-a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului, stabilindu-se că cele sesizate se confirmă”, se arată într-o informare dată publicităţii sâmbătă seară de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...