Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

Data:

Share post:

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni, va rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Militară a respins contestația depusă de femeia care și-ar fi zdrobit din bătaie fetița.

Joia trecută, angajata MApN, gradat profesionist de la o unitate militară din București, și-a dus propria fetiță, o bebelușă de 2 luni, la Spitalul de Pediatrie Ploiești cu numeroase răni. Copila aea traumatisme craniene, fracturi, vânătăi și zgârieturi, iar medicii de acolo s-au panicat realmente. Aceştia au alertat imediat poliția, care a declanșat investigații, mai ales că în momentul în care fetița a suferit aceste răni, în casa familie dintr-o comună din Prahova, nu se afla decât mama, o femeie în vârstă de 26 de ani. Soțul său era plecat, la fel și mama care îi ajuta, iar din acel moment au intrat pe fir procurorii militari, pentru că femeia este cadru activ al MApN și așa s-a ajuns la aceste acuzații de violențe în familie, pentru care riscă peste 6 ani de închisoare.

Femeia neagă că și-ar fi bătut bebeluşul

Cel puțin deocamdată, nici procurorii militari, nici judecătorii nu s-au lămurit cum a ajuns bebluşul în această stare, pentru că femeia nu a dat absolut nicio explicație. Aceasta a respins acuzația că și-ar fi agresat propria copilă, însă concluziile medicilor legiști sunt cutremurătoare. Ei spun că bebelușa ar fi suferit aceste răni în urma unei agresiuni cu un corp dur și există astfel premisa ca agresorul să fi fost chiar mama ei.

Însă trebuie luat în calcul că este foarte posibil ca după naștere femeia să se fi ales cu suferințe psihică și să fi ajuns într-o asemenea postură.

Ordin de protecţie cerut de soţ

Între timp la Judecătoria Ploiești soțul femeii a cerut un ordin de protecție împotriva ei, pentru bebelușa de doar 2 luni de zile.

Copila rămâne deocamdată internată în secția de terapie intensivă a Spitalului de Pediatrie Ploiești, unde primește îngrijirile medicale de rigoare.

Tribunalul Militar Bucureşti a admis solicitarea Parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele inculpatei C.V.A, potrivit ştirileprotv.ro.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...