Focar de infecții, într-un cartier din Târgu Jiu. Amenzi de 18.000 lei, aplicate de Garda de Mediu

Data:

Share post:

Inspectorii Gărzii de Mediu Gorj au descoperit o groapă de gunoi clandestină, în cartierul Pandurașul, din municipiul Târgu Jiu.

Mormane de deșeuri au fost găsite în spatele zonei de case, de la periferia municipiului Târgu Jiu, cartierul fiind cunoscut pentru lipsa de igienă. În zonă, polițiștii locali și reprezentanții instituțiilor de mediu au descoperit, frecvent, astfel de depozite ilegale.

Deși amenzile au curs, în ultimii ani, fenomenul nu a putut fi oprit. De această dată, inspectorii Gărzii de Mediu au dat amenzi de aproape 20.000 de lei.

“O altă acțiune derulată împreună cu poliția locală din Municipiul Tg Jiu a condus la identificarea mai multor persoane care au abandonat deșeuri în zonele predispuse acestui fenomen, respectiv str. Pandurașul. Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat amenzi în valoare de 18 000 lei celor care s-au făcut vinovați de încălcarea legii”, au transmis inspectorii de mediu de la nivelul județului Gorj.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...