George Simion impune un consilier guvernamental la primăria Neamț. Organizația locală a demisionat

Data:

Share post:

Filiala AUR din Piatra Neamț a demisionat în bloc după ce George Simion l-a impus pe Marius Vaile Apopei drept candidat al AUR la primăria Piatra Neamț. Apopei a făcut parte din guvern în anul 2020 și 201 când a fost expert la Ministerul Fondurilor Europeane.

Filiala AUR din PIatra Neamț a demisionat în bloc și l-a atacat dur pe George Simion și conducerea AUR care a impus un candidat de la centru la primărie.

Oragnizația AUR Piatra Neamț s-au autodizolvat după ce Marius Vasile Apopei a fost nominalizat pentru a candida la funcția de primar la orașului Piatra Neamț. Apopei a fost consilier județean și apoi a fost în guvern.

Ce a spus liderul Fililaei AUR din Piatra Neamț

„Ne-a fost prezentat candidat prezentat candidatul AUR la primăria Piatra Neamț Marius Vasile Apopei. Această organizație AUR din Piatra Neamț a fost făcut din oameni onești, care nu au făcut parte din alte partide. Ea a fost clădită în conformitate cu principiile AUR.

Vorbim de ceea ce AUR a reprezentat înainte de episodul în care George Simion a spus „lăsați toți escrocii să intre în AUR

Oragnizația AUR Piatra Neamț nu susține și nu e de acord cu candidatura lui Marius Apopei, un candidat impus de la București, care nu a făcut nimic pentru această organizație.

Apopei s-a plimbat prin 3 partide politice. Impunerea unui candidat de la centru fărtă acordul membrilor unei filiale contravine statutului AUR care adesea e călcat în picioare de mai marii partidului.

Demisionez din funcția de coordonator al AUR Piatra Neamț, la fel toți membri de conducere. De asemenea, plecăm din AUR. Sunt deja 66 de demisii. Toți membri AUR pleacă. 90% din membri ai oprganizației AUR Piatra Neamț va demisionar”, a spus Mariu Loredan Popa.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...