Gigel Sorinel Ştirbu, şeful interimar al PNL Olt, nu ştie care sunt oamenii partidului la conducerea instituţiilor din judeţ. Recent, el a promis funcţii pe care nu le poate da

Data:

Share post:

După ce a oferit către şase persoane postul de subprefect de Olt, deşi aceasta este negociată la nivelul alianţei pentru PSD, preşedintele interimar al PNL Olt Gigel Sorinel Ştirbu a declarat, joi, că nu ştie care sunt oamenii susţinuţi de liberali pentru a ocupa funcţii la nivelul instituţiilor deconcentrate din judeţ.

Gigel Sorinel Ştirbu a declarat că se va lua legătura cu persoanele respective, atunci când va fi definitivată lista şi vor fi identificaţi oamenii.

„În acest moment, nu vă pot spune. Am spus-o şi data trecută, noi nu ştim protocolul care a fost semnat între fosta conducere PNL şi actuala conducere a Partidului Social-Democrat, la nivelul judeţului Olt. Încă încercăm să identificăm. În acest moment, nu vă pot spune numele (…) Când vom avea lista definitivată şi identificaţi oamenii, vă vom comunica şi vom încerca să luăm şi noi legătura cu dânşii. În acest moment, eu nu vă pot spune, în calitatea mea de preşedinte interimar, care sunt oamenii susţinuţi de PNL în funcţii, în instituţiile deconcentrate, pentru că nu am avut acces”, a declarat Ştirbu.

Reamintim că, luna trecută, preşedintele interimar al PNL Olt, deputatul Gigel Sorinel Ştirbu, a promis mai multor persoane funcţia de subprefect al judeţului, funcţie ocupată în prezent de Ana Maria Ciauşu. Doar că, potrivit protocolului negociat în Coaliţie, cele două funcţii de subprefect sunt ale PSD.

Potrivit informaţiilor Reporter 24, funcţia de subprefect a fost oferită de Gigel Ştirbu, în acelaşi timp, către şase persoane. Este vorba despre Cătălin Nedelcu, Mihai Glasu, George Ionică, consilierul judeţean Cătălin Giurea, directorul ANL Emanuel Oproiu. Totodată, Ştirbu i-a promis funcţia şi consilierului judeţean Gabriel Nicolescu, trecut recent la PSD, în schimbul revenirii în partid.

Pe lângă faptul că ispiteşte mai mulţi politicieni cu această funcţie, Gigel Ştirbu nu ţine cont de faptul că aceasta nu este a PNL să o poată oferi el.

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a confirmat în urma negocierilor de la formarea actualei coaliţii s-a stabilit că PNL primeşte funcţia de prefect de Olt, iar cele două funcţii de subprefect merg la social-democraţi.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...