Hidroelectrica anunţă când va trimite primele facturi

Data:

Share post:

Hidroelectrica va emite facturile pentru toți clienții săi la începutul lunii februarie, conform reprezentanților companiei. Acest anunț vine după o perioadă de mai multe luni în care compania nu a mai emis facturi, lucrând la sistemul informatic.

Clienții care se simt copleșiți de suma de plată pot solicita să plătească factura în rate, prin trimiterea unei cereri la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau prin depunerea acesteia la sediile sucursalelor Hidroelectrica sau la sediul central.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Poliţia Locală Slatina, dotată cu autoturisme electrice

DESCARCĂ Formularul tip pentru cererea de eșalonare este disponibil pentru descărcare în format electronic:

CLIENT CASNIC

sau

CLIENT BUSINESS

Plata va fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării, clienții vor trebui să achite facturile curente împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare.

Hidroelectrica are aproximativ 500.000 de locuri de consum, iar majoritatea clienților au migrat la compania de stat anul trecut.

În prezent compania lucrează inclusiv la o aplicație mobilă pentru ușurarea procesului de facturare, potrivit profit.ro.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...