Hidroelectrica începe să emită facturile pe decembrie 2022

Data:

Share post:

Hidroelectrica are în continuare întârzieri în emiterea facturilor și planifică să înceapă emiterea facturilor pentru luna decembrie, săptămâna viitoare.

Compania testează, de asemenea, o aplicație de plată mobilă pentru clienți, care ar trebui să fie disponibilă gratuit pentru Android și iOS, mai târziu în acest an.

Hidroelectrica a lansat o licitație pentru modernizarea sistemului său IT de facturare și distribuire poștală a facturilor. Compania își propune să îmbunătățească serviciile pentru clienți și să extindă funcționalitățile portalului său digital.

În plus, Hidroelectrica desfășoară o altă licitație pentru serviciile de distribuție poștală a facturilor. Operatorul câștigător va fi responsabil de livrarea facturilor și a documentelor asociate în cel mult 6 zile lucrătoare.

Hidroelectrica a întâmpinat dificultăți în gestionarea numărului mare de clienți și în emiterea promptă a facturilor. Clienții au opțiunea de a solicita plăți în rate dacă suma este prea mare, iar compania oferă un formular pentru astfel de cereri.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...