Hidroelectrica începe să emită facturile pe decembrie 2022

Data:

Share post:

Hidroelectrica are în continuare întârzieri în emiterea facturilor și planifică să înceapă emiterea facturilor pentru luna decembrie, săptămâna viitoare.

Compania testează, de asemenea, o aplicație de plată mobilă pentru clienți, care ar trebui să fie disponibilă gratuit pentru Android și iOS, mai târziu în acest an.

Hidroelectrica a lansat o licitație pentru modernizarea sistemului său IT de facturare și distribuire poștală a facturilor. Compania își propune să îmbunătățească serviciile pentru clienți și să extindă funcționalitățile portalului său digital.

În plus, Hidroelectrica desfășoară o altă licitație pentru serviciile de distribuție poștală a facturilor. Operatorul câștigător va fi responsabil de livrarea facturilor și a documentelor asociate în cel mult 6 zile lucrătoare.

Hidroelectrica a întâmpinat dificultăți în gestionarea numărului mare de clienți și în emiterea promptă a facturilor. Clienții au opțiunea de a solicita plăți în rate dacă suma este prea mare, iar compania oferă un formular pentru astfel de cereri.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...