Incendiu de vegetație în apropierea Capitalei: Coloana de fum vizibilă de la distanță mare, a fost emis mesaj RO-Alert (VIDEO)

Data:

Share post:

Marți, un puternic incendiu de vegetație uscată a izbucnit între localitățile Bragadiru și Măgurele din județul Ilfov, în apropierea Bucureștiului. Flăcările au afectat un teren agricol pe o suprafață de aproximativ 10 hectare, provocând degajări impresionante de fum, vizibile de la mare distanță.

Autoritățile au intervenit rapid pentru a controla și stinge incendiul. În acest sens, au fost alertate 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Un aspect crucial în gestionarea incendiului a fost prevenirea propagării flăcărilor către zona locuită. Terenul afectat se află în imediata apropiere a unor zone cu locuințe, însă datorită intervenției prompte a pompierilor, pericolul de extindere a fost eliminat.

Autoritățile au emis și un mesaj RO-ALERT.

Potrivit ISU, până în acest moment nu au fost raportate victime sau pagube materiale majore. Autoritățile continuă monitorizarea situației pentru a preveni eventuale reaprinderi și pentru a stinge complet focul.

Cauzele exacte ale izbucnirii incendiului urmează să fie investigate de către specialiști, iar echipajele de intervenție rămân mobilizate, pe parcursul operațiunilor de stingere și supraveghere a zonei afectate.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...