Incendiu la rafinăria OMV Petrom de la Petrobrazi. Trei persoane sunt rănite, una în stare foarte gravă

Data:

Share post:

Trei persoane au fost rănite în urma unui incident petrecut luni după-amiază în incinta Rafinăriei Petrobrazi operate de OMV Petrom.

Potrivit Agrpres, două dintre victime au suferit arsuri prin flacără, una dintre ele pe circa 72% din suprafaţa corporală, iar cealaltă pe aproximativ 15% din corp. Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, un bărbat de 59 de ani, care are arsuri de gradul III-IV, prin flacără, pe aproximativ 72% din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene superioare, a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la Spitalul Floreasca.

Un alt bărbat, de 55 de ani, are arsuri de gradul II-III, prin flacără, pe circa 15% din corp şi a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. De asemenea, un bărbat de 60 de ani are traumatism la un picior, însă a refuzat examinarea şi transportul la spital, a precizat sursa citată.

Incendiu stins de angajaţii rafinăriei

Rafinăria este situată în localitatea Brazi, chiar lângă Ploiești. Fumul dens este vizibil din mai multe zone ale Ploieștiului, potrivit publicației locale Observator de Prahova. Incidentul de la Rafinăria Petrobrazi a fost confirmat de către reprezentanții ISU Prahova, însă aceștia au precizat că nu le-a fost solicitat sprijinul la fața locului.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...