Incendiu violent la o locuinţă din Teleorman: O femeie a murit carbonizată

Data:

Share post:

Un incendiu violent s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la o locuinţă din localitatea Moşteni din judeţul Teleorman. O femeie în vârstă de 89 de ani, a murit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că la fața locului s-au deplasat rapid patru echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman, deoarece apelantul a precizat că exista posibilitatea ca o persoană să fie în interior.

Focul se manifesta generalizat, la o anexă, pe cca. 100 mp și la acoperișul casei pe aproximativ 70 mp, existând riscul propagării flăcărilor la construcțiile și locuințe învecinate.

Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsită o victimă, o femeie de cca. 89 de ani, în stop cardiorespirator, probabil intoxicată cu fum. Aceasta a fost evacuată imediat și predată echipajelor medicale care au început manevrele de resuscitare, însă făra ca acestea să aibă un rezultat pozitiv, echipajul SAJ Teleorman declarând decesul.

„Incendiul a fost stins în limitele găsite după aproape două ore, fără ca focul să afecteze bunurile din imediata apropiere, cu toate că intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile, de fumul dens și de faptul că din interior au fost evacuate patru butelii ce prezentau risc de explozie.

Cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a anexei”, mai arată reprezentantul ISU Teleorman.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...