Incendiu violent la o locuinţă din Teleorman: O femeie a murit carbonizată

Data:

Share post:

Un incendiu violent s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la o locuinţă din localitatea Moşteni din judeţul Teleorman. O femeie în vârstă de 89 de ani, a murit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că la fața locului s-au deplasat rapid patru echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman, deoarece apelantul a precizat că exista posibilitatea ca o persoană să fie în interior.

Focul se manifesta generalizat, la o anexă, pe cca. 100 mp și la acoperișul casei pe aproximativ 70 mp, existând riscul propagării flăcărilor la construcțiile și locuințe învecinate.

Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsită o victimă, o femeie de cca. 89 de ani, în stop cardiorespirator, probabil intoxicată cu fum. Aceasta a fost evacuată imediat și predată echipajelor medicale care au început manevrele de resuscitare, însă făra ca acestea să aibă un rezultat pozitiv, echipajul SAJ Teleorman declarând decesul.

„Incendiul a fost stins în limitele găsite după aproape două ore, fără ca focul să afecteze bunurile din imediata apropiere, cu toate că intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile, de fumul dens și de faptul că din interior au fost evacuate patru butelii ce prezentau risc de explozie.

Cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a anexei”, mai arată reprezentantul ISU Teleorman.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...