Un bărbat din Dolj a fost omorât în bătaie de fiul său. Agresorul a fost reţinut de poliţişti

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna doljeană Desa, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a ucis tatăl, în vârstă de 66 de ani, în bătaie.

Totul s-a petrecut în seara de 1 iunie, când bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost bătut de fiul său în vârstă de 43 de ani.

Potrivit poliţiştilor, l-ar fi lovit pe tatăl său cu un topor în zona picioarelor.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale unde a decedat în dimineața zilei de 2 iunie.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentur 24 de ore.

„Având în vedere circumstanțele comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic și Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 02 iunie a.c., bărbatul de 43 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

În cursul zilei de astăzi, va fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...