Informaţia că una dintre femeile implicate în accidentul din Olt este gravidă, este FALSĂ

Data:

Share post:

Informaţia vehiculată pe grupurile de Facebook potrivit căreia una dintre femeile implicate în accidentul rutier produs pe DN 65, în zona Scorniceşti, ar fi gravidă nu este reală.

Pe mai multe grupuri de Facebook a fost vehiculată informația că una dintre mașini mergea cu viteză, cu avariile pornite şi intra în depăşiri, deoarece la bord se afla o femeie gravidă, ce intrase în travaliu.

Informaţia este falsă.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au declarat oficial că nici femeia în vârstă de 30 de ani, internată la ORL, şi nici cea în vârstă de 44 de ani, internată la Terapie Intensivă, nu sunt însărcinate.

„Nu confirmăm nicio sarcină, la niciun dintre paciente”, a declarat managerul spitalului, Angela Nicolae.

Cele trei persoane care au fost rănite, marţi seara, în accidentul rutier produs pe drumul naţional DN 65, în zona Jitaru, sunt internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Slatina, medicul Emilian Postelnicu, este vorba de o femeie în vârstă de 44 de ani, internată pe Secţia Terapie Intensivă, intubată, cu multiple traumatisme.

O altă femeie, în vârstă de 30 de ani, este internată la Secţia ORL, cu traumatisme în zona feţei, stabilă.

Un tânăr în vârstă de 18 ani este internat la Ortopedie, cu fractură de şold.

Patru persoane au decedat, seara trecută, în accidetul rutier de pe DN 65. Este vorba despre cei doi şoferi, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Coloneşti, şi un altul în vârstă de 23 de ani, din Corbu, dar şi de un alt bărbat din Coloneşti, în vârstă de 55 de ani, tatăl primului şofer, şi de un alt tânăr în vârstă de 29 de ani.

Articole similare

Ministrul Justiţiei a transmis propunerile pentru şefia DNA. Cine se află pe listă

Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, a transmis, joi, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru funcţiile de procuror general şi procuror-şef...

Pesta porcină continuă să facă probleme. Sunt active 10 focare

Pesta porcină africană contină să creeze probleme la nivel naţional. Ieri zece focare de pestă porcină africană (PPA)...

Circulaţie cu restricţii pe un drum din judeţul Vâlcea

Circulaţia se va desfăşura cu restricţii, mâine, pe un sector important de drum din judeţul Vâlcea. Este vorba despre...

Asigurători nemulţumiţi de plafonarea tarifelor RCA. Acuză că se încalcă legislația europeană

Reprezentanții companiilor de asigurări din România au transmis joi, printr-un comunicat de presă, că plafonarea tarifelor RCA încalcă...