Un elev al Şcolii Speciale „Sfântul Mina” din Craiova a căzut de la etajul unu al internatului.  Poliţiştii au deschis o anchetă

Data:

Share post:

Un dosar a fost deschis de poliţiştii din Craiova după ce, noaptea trecută, un tânăr în vârstă de 19 ani, beneficiar al Şcolii Speciale „Sfântul Mina” din municipiu, a căzut de pe pervazul geamului de la etajul unu al internatului unităţii

Incidentul s-a petrecut, noaptea trecută. Băiatul este încadrat în grad de handicap, iar azi-noapte a avut un episod psihotic. Angajaţii centrului au încercat să-l oprească, însă fără succes.

Poliţiştii au deschis un dosar, pentru a lămuri situaţia.

„În noaptea de 07/08 martie a.c., ora 03.15, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de o unitate medicală, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, la camera de gardă a fost adus un tânăr de 19 ani care ar fi căzut de la etaj.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că tânărul, în timp ce se afla în internatul unei unități de învățământ, din municipiul Craiova, ar fi escaladat pervazul geamului de la etajul 1, căzând de la o înălţime de aproximativ 5 metri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Articole similare

Vijeliile şi ploile au făcut PRĂPĂD în judeţul Dolj. Pompierii au intervenit

Mai multe gospodării din Dolj au fost inundate în această seară, iar în unele zone au căzut copaci...

Clanul Oacă din Caracal, condamnări la închisoare într-un dosar de camătă şi şantaj

Tribunalul Olt a emis o nouă hotărâre în cazul clanului Oacă din Caracal, într-un dosar în care sunt...

Un şofer băut care a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna gorjeană Scoarţa, a fost arestat preventiv după ce...

Ioan Romică Mutu din Târgu Jiu, căutat de poliţie după ce noaptea trecută a înjunghiat un tânăr pe stradă

Poliţiştii din Gorj îl caută pe un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Târgu Jiu, care...