Jaf ca în filme la un cazinou. O angajată a fost încuiată de hoţ în baie

Data:

Share post:

Jaf demn de un scenariu de film la un cazinou din Vişeu de Sus, Maramureş. Un hoţ a luat cu asalt unitatea, a încuiat angajata în baie şi a plecat cu încasările.

Jaful a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un cazinou din Vişeu de Sus, potrivit publicației locale emaramureș, citată de news.ro. Angajata cazinoului a mers la toaletă în timpul serviciului, moment în care hoţul ar fi închis-o acolo.

Femeia a stat în toaletă până duminică dimineaţă, când a fost găsită de colegii care au venit să preia schimbul. Atunci au fost alertate autorităţile care au demarat o anchetă.

Hoţiul ar fi sustras din seiful societății 30.358 de lei și 350 de euro.

În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale și cei de ordine publică din Vișeu de Sus, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Vișeu de Sus. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul va fi prezentat în fața instanței de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...