La ce sumă se ridică cheltuielile de anul trecut ale Poliției Locale Craiova

Data:

Share post:

Anul trecut, cheltuielile efectuate de Poliția Locală Craiova se ridică la 32.813.000 de lei, cea mai mare parte din sumă fiind direcționată către plata salariilor și a contribuției asiguratorie de muncă.

Potrivit unui raport privind activitatea Poliției Locale Craiova, întocmit pentru anul trecut, cheltuielile au fost în sumă de 32.813,72 mii lei. Din acest total, cheltuielile de personal reprezintă 31.326,12 mii lei, însemnând drepturile salariale acordate personalului și plata contribuției asiguratorie de muncă.

Totodată, mai spun reprezentanții instituției, au mai fost efectuate cheltuieli cu bunuri și servicii, în sumă de 1.427,19 mii lei (furnituri de birou: 26,97 mii lei, pentru hârtie imprimată și xerox, imprimate contabile și alte consumabile necesare desfășurării activităților specific; materiale pentru curățenie: 7,98 mii lei; încălzit, iluminat, forță motrică: 240,33 mii lei, apă, canal, salubritate: 19,66 mii lei; carburanți și lubrifianți: 225,00 mii lei; piese de schimb: 14,98 mii lei, pentru menținerea în stare de funcționare a parcului auto, mare parte din autovehicule prezentând un grad avansat de uzură).

CITEȘTE ȘI: Noi investiții în sectorul feroviar, prin Programul de Transport 2021-2027. Contract împărțit în trei loturi

De asemennea, instituția a mai cheltuit 145,25 mii lei pentru poștă și internet, pentru materiale și prestări servicii cu caracter funcțional: 200,97 mii lei, reparații curente: 92,97 mii lei reprezentând reparații auto în service-uri; echipament și uniforme: 334,46 mii lei; alte obiecte de inventar: 64,97 mii lei, pentru achiziția de pistoale, aparate foto, calculatoare, camere portabile, imprimante multifuncționale.

Deplasările au costat 2,80 mii lei, munițiea, furniturile, 3.00 mii lei; prime de asigurare non-viață: 36,48 mii lei (achizitionarea de servicii asigurare obligatorie și facultativă, conform legii).

Tot la capitolul cheltuieli este suma de 31,53 mii lei pentru 10 stații mobile în sistem TETRA pentru realizarea trasmisiei informațiilor prin canalele radio ale platformei comune cu toate fortele de ordine si siguranta publica TETRA. Au mai fost cheltuiți 28,88 mii de lei pentru 10 seturi Complet Pistol Glock 19 (Pistol, kit întreținere și toc pistol cu siguranță automată).

În privința veniturilor instituției, acestea s-au asigurat din venituri proprii şi din subvenţii acordate de la bugetul local.

Veniturile totale realizate au fost de 32.813,72 mii lei, din care: venituri din prestări servicii și alte activități: 43,30 mii lei; subvenţii pentru instituţii publice: 32.710,01 mii lei și subvenții pentru instituții publice secțiunea dezvoltare: 60,41 mii lei.

 

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...