La Penny poți retrage numerar de la casa de marcat. Serviciul cashback, disponibil în toată ţara

Data:

Share post:

Penny implementează un program de cashback disponibil în toate magazinele din țară, prin care clienții pot retrage numerar de la casă când își plătesc cumpărăturile.

Acest sistem de retragere numerar la casa de marcat este disponibil pentru toate cardurile de credit sau debit care au această opțiune activă. Suma maximă pe care clienții o pot ridica odată cu plata cumpărăturilor este de 200 lei.

CITEŞTE ŞI: H&M și un reciclator înfiinţează o companie care va vinde haine second-hand

Clienții care vor să folosească acest serviciu nu vor fi condiționați de o valoare minimă a bonului de cumpărături pentru a putea retrage bani lichizi la casa de marcat.

În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 338 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...