Ludovic Orban confirmă că Lucian Bode îl recomandase pe controversatul Mihăiță Ursu pentru șefia TAROM

Data:

Share post:

Ludovic Orban a confirmat că Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și secretar general al PNL, este cel care l-a adus pe Mihăiță Ursu în funcția de director general al TAROM.

Ludovic Orban: Mihăiță Ursu „a fost recomandat” de Lucian Bode pentru șefia TAROM

Ludovic Orban: Întrebat la o televiziune despre Mihăiță Ursu dacă într-adevăr este finul lui Lucian Bode, fostul premier a răspuns: „Nu știu dacă e finul domnului Bode, dar a fost recomandat de domnul Bode”.

Și, acum un an, Grindeanu l-a adus înapoi pe omul lui Bode, ceea ce ridică…

„L-a adus dl Grindeanu… să fi fost o favoare pentru Bode? Că asta n-ar fi legal, avem o ordonanță de guvernanță corporativă. Acum înțeleg că l-a schimbat…

Sunt niște restanțe extraordinare. Eram într-un dialog cu Comisia Europeană pentru aprobarea acelui plan de restructurare la TAROM. Până nu vine aprobarea Comisiei pentru un proces care a început în 2020 și nu e încă finalizat, TAROM va trebui să dea înapoi niște sume pe care nu are de unde să le dea. Înseamnă faliment pentru TAROM dacă acest plan nu e aprobat. A trecut peste un an de când Grindeanu e la minister și acest plan nu e aprobat.

Se vede că în toate aceste companii numirile se fac pe cu totul alte criterii decât competența”, a declarat liderul USR, joi, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...