Ludovic Orban, prezent la Conferința județeană de alegeri Forța Dreptei. Președintele organizației din Dâmbovița este fostul liberal Gabriel Plăiașu

Data:

Share post:

Conferința județeană de alegeri la Forța Dreptei, organizația Dâmbovița, l-a desemnat, în urma voturilor, în funcția de președinte deputatul Gabriel Plăiașu.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, la Cinematograful Independența din Târgoviște, în prezența președintelui Forța Dreptei, Ludovic Orban, fost premier și președinte PNL, alături de președinții USR și PMP Dâmbovița, Daniel Blaga și, respectiv, Liliana Nițu, reprezentând Alianța “Dreapta Unită”, sub care cele 3 formațiuni vor participa la alegerile europarlamentare.

Au mai fost prezenți: Violeta Alexandru – Liderul Parlamentarilor Forța Dreptei, Adrian Miuțescu – Vicepreședinte Forța Dreptei, Bogdan Glavan – Membru al Biroului Politic Național, Pușcaș Ionel – Președinte Forța Dreptei Sector 6.

Au participat peste 250 de delegați din 39 de organizații locale dâmbovițene.

”M-am apucat la vârsta asta să fac un alt partid. Să nu credeți că am luat-o razna, pur și simplu nu am găsit altă soluție. Timp de 34 de ani am crezut cu tărie și am acționat în sensul ăsta doar în valorile liberale și am acționat în sensul ăsta. Am activat în PNL jumătate din viață și m-am trezit că PNL a devenit peste noapte tot un PSD, mai nepriceput în ale șmecheriilor (…) PNL nu-i mai reprezintă pe oameni, a devenit o anexă a PSD-ului. (…) Nimeni nu-i respectă pe oamenii care muncesc și care respectă legea. Cei care au capacitatea să îndrepte România spre o direcție corectă au nevoie de o altă reprezentare politică”, a declarat, printre altele, Ludovic Orban la Târgoviște.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...