Maşinile deputaţilor ţinute în garaj pe perioada vacanţei

Data:

Share post:

Autoturismele Camerei Deputaţilor, care erau repartizate la comisiile permanente şi cele speciale, sau de anchetă au fost retrase pe perioada vacanţei parlamentare.

”Având în vedere necesitatea reducerii cheltuielilor privind utilizarea parcului auto al Camerei Deputaţilor şi pentru acordarea concediilor de odihnă şoferilor repartizaţi la posturi, propunem ca pentru vacanţa parlamentară de vară din lunilor iulie şi august 2023 să se retragă autoturismele repartizate comisiilor parlamentare permanente, comune cu Senatul, speciale sau de anchetă în perioada în care acestea nu au program de activitate”, se arată în document.

Activitatea parcului auto al Camerei Deputaţilor se desfăşoară în baza Normativului aprobat în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor cu Memorandumul intern nr. 756 din 9 mai 2017.

Camera Deputaţilor are 25 de comisii permanente, o comisie specială – Comisia specială a Camerei Deputaţilor pentru automatizare şi viitorul muncii, o comisie de anchetă – Comisia parlamentară de anchetă privind achiziţiile publice efectuate în sectorul sanitar în timpul stărilor de urgenţă şi de alertă pe teritoriul României şi o comisie de validare, arată News.ro.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...