McDonald’s lansează meniul de nuntă. Cât costă şi ce conţine

Data:

Share post:

Veşti bune pentru tinerii însurăţei. Cei care vor să renunţe la sarmale, friptură şi mămăligă vor avea, de acum, posibilitatea unui meniu ieşit din tipare. 

McDonald’s face o schimbare istorică a meniului, lansând un pachet pentru nuntă, cu burgeri și nuggets. Comanda minimă, de 200 de pachete, este însoțită de sloganul: „Fă de neuitat momentul nunții”.

La un preț pornind de la 185 de lire sterline (205 euro), McDonald’s a lansat un serviciu de catering pentru tinerii care se căsătoresc și își fac nunta. Astfel, mirii și invitații lor au diferite opțiuni pentru meniul de nuntă. Acesta poate include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets.

Sloganul McDonald’s este: „Fă de neuitat momentul nunții”.

Meniul pentru nunți a fost lansat de McDonald’s în Jakarta, Indonezia. Acesta ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare, la un cost suplimentar. Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți la un restaurant McDonald’s, ci doar pentru catering, cu prețuri care pornesc de la 185 de lire sterline, pentru minimum 200 de produse”, a explicat Rizki Haryadi, reprezentant McDonald’s Indonezia, potrivit Hotnews.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...