McDonald’s lansează meniul de nuntă. Cât costă şi ce conţine

Data:

Share post:

Veşti bune pentru tinerii însurăţei. Cei care vor să renunţe la sarmale, friptură şi mămăligă vor avea, de acum, posibilitatea unui meniu ieşit din tipare. 

McDonald’s face o schimbare istorică a meniului, lansând un pachet pentru nuntă, cu burgeri și nuggets. Comanda minimă, de 200 de pachete, este însoțită de sloganul: „Fă de neuitat momentul nunții”.

La un preț pornind de la 185 de lire sterline (205 euro), McDonald’s a lansat un serviciu de catering pentru tinerii care se căsătoresc și își fac nunta. Astfel, mirii și invitații lor au diferite opțiuni pentru meniul de nuntă. Acesta poate include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets.

Sloganul McDonald’s este: „Fă de neuitat momentul nunții”.

Meniul pentru nunți a fost lansat de McDonald’s în Jakarta, Indonezia. Acesta ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare, la un cost suplimentar. Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți la un restaurant McDonald’s, ci doar pentru catering, cu prețuri care pornesc de la 185 de lire sterline, pentru minimum 200 de produse”, a explicat Rizki Haryadi, reprezentant McDonald’s Indonezia, potrivit Hotnews.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...