Medcenter continuă proiectele pentru îmbunătățirea calității vieții românilor

Data:

Share post:

Experții în sănătate de la Medcenter au demarat un program de educație sanitară, la nivel național.

În contextul în care prevenția pentru sănătate nu există în România, specialiștii Medcenter au demarat un amplu program de educație în sănătate. Scopul este ca oamenii să înțeleagă necesitatea controalelor medicale preventive regulate care fac posibilă depistarea și diagnosticarea precoce a bolilor grave atunci când acestea pot fi tratate cu succes. Astfel, medici specialiști în cardiologie, medicină internă, medicină generală, hematologie, alergologie, dermatologie, ginecologie, urologie, ORL, oftalmologie, endocrinologie, gastroenterologie, nefrologie, psihiatrie, imagistică ș.a.m.d. realizează examinări speciale și oferă sfaturi esențiale pentru o viață sănătoasă. Practic, experții în sănătate le oferă pacienților instrumentele necesare pentru a-și proteja sănătatea și a preveni apariția unor afecțiuni.

Pacienții învață să-și schimbe comportamentul nesănătos

Atât în cadrul consultațiilor cât și pe platformele puse la dispoziția pacienților gratuit, cadrele medicale adoptă o abordare personalizată, adaptând informațiile medicale la nevoile specifice fiecărui pacient în parte. Acestea acoperă subiecte foarte variate, de la alimentație sănătoasă și activitate fizică, până la gestionarea stresului și îngrijirea sănătății mintale. Cu ajutorul specialiștilor, pacienții învață despre problemele legate de sănătate astfel încât, să ajungă să-și modifice voluntar comportamentele defectuoase. Programul demarat de experții Medcenter vizează în principal ridicarea nivelului de cunoștințe medicale ale românilor, formarea și dezvoltarea unor deprinderi corecte ale pacienților, atragerea și capacitarea maselor la participarea activă în vederea consolidării sănătății populației României. Programul se desfășoară în toate centrele Medcenter din țară. De asemenea, în cadrul programului, Medcenter dezvoltă și oferă platforme online educaționale, prin intermediul cărora pacienții pot accesa informații utile, ghiduri de sănătate și materiale educaționale relevante pentru prevenție, cum ar fi platforma www.medcenter.ro.

Medcenterau

Cum pot fi medicii contactați?

Medcenter reunește o echipă medicală importantă. Dotarea clinicilor și laboratoarelor înseamnă aparatură modernă care permite depistarea afecțiunilor grave și aplicarea tratamentelor la standarde înalte de calitate. Clinicile sunt deschise pentru pacienți zilnic, de luni până vineri. Însă, toate consultațiile și investigațiile se realizează cu programare în prealabil. Programările se pot realiza direct în clinici sau apelând la 0314032030, serviciul de Call Center național. Un grup de specialiști cu o vastă experiență în diverse domenii medicale, dedicați și empatici, își oferă cunoștințele pentru protejarea și îmbunătățirea stării de sănătate a populației, acoperind o gamă largă de arii terapeutice, în Capitală și în țară. Cu un management foarte bun și o tehnologie performantă, specialiștii Medcenter reușesc să le asigure pacienților un screening complet și corect al stării de sănătate și să le administreze cele mai eficiente tratamente, în locațiile din București, Focșani, Tecuci și Fetești/Ialomița.

Prevenția și diagnosticarea precoce se fac în cele mai bune condiții

România are o incidență foarte mare a diabetului și a bolilor cardiovasculare grave din cauza mâncatului complet greșit, cu multe alimente procesate, a stresului și a lipsei de mișcare, care ne-au adus într-o situație extrem de complicată în acest moment. Din cauza numărului foarte mare de pacienți, nimeni nu are timp să le explice pacienților că, pe lângă analizele medicale periodice, trebuie să-și facă în mod regulat, explorări mult mai complexe, în special în sfera cardiologie, vase sanguine precoce și încă preferăm ca în România, să tratăm în loc să prevenim. Tocmai de aceea, programul Medcenter vizează prevenția și diagnosticarea precoce în cele mai bune condiții. Educația sanitară ajută nu numai la îmbunătățirea calității vieții populației, dar și la reducerea costurilor în sistemul de sanatate.

Medcenterau

Persoană de contact:

Ionela Chircu – Director Comunicare Medcenter

Telefon: 0725.08.27.34

E-mail: ionela.chircu@medcenter.ro      

medcenter+

Str. Aeroportului nr. 2, sector 1, Bucuresti

Tel. 031 403 20 30

Fax: 021. 242. 76. 96

E-mail: contact@medcenter.ro

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...