Ministrul Agriculturii: Numai împreună vom învăța să „Cumpărăm românește” și să iubim, din nou, tot ceea ce este al nostru

Data:

Share post:

Ministrul Agriculturii, olteanul Florin Barbu, a declarat, după depunerea jurământului că şi-a fixat ca obiectiv dezvoltarea şi protejarea agriculturii româneşti.

Florin Barbu a depus, joi, jurământul în funcţia de ministru al Agriculturii. El spune că şi-a propus ca produsele româneşti să ajungă pe mesele a unuui număr cât mai mare de români.

„Am depus, astăzi, jurământul cu gândul la voi toți, cei alături de care am pornit pe acest drum, fermieri, procesatori, tineri care lucrează în agricultură, atât cei din țară cât și de peste hotare și care vor să se întoarcă acasă!

În slujba voastră și pentru dezvoltarea și protejarea agriculturii românești îmi voi pune toată experiența, puterea de muncă și de a negocia, precum și dorința ca produsele românești să fie cât mai prezente în toate supermarket-urile, magazinele și casele românilor

Numai împreună vom învăța să „Cumpărăm românește” și să iubim, din nou, tot ceea ce este al nostru:  tradiții, obiceiuri, preparate autohtone, fructele și legumele noastre cu gust provenite din culturile irigate cu apă gratuită.

Nu promit că o să fie totul lapte și miere, dar mă bucur că am contribuit la adoptarea Legii Laptelui prin care promovăm laptele și produsele din lapte obținute pe plan local

Și vă pot garanta că îi voi sprijini și proteja și pe apicultorii români

Un tânăr fermier mi-a spus odată aceste cuvinte, care mi-au rămas în suflet:

„Noi muncim pământul acesta, nu ne oprim când obosim, ne oprim când terminăm tot ce avem de făcut”!

Așa vom face

Vă mulțumesc tuturor, familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, colegilor parlamentari, primari, fermieri si procesatori, pentru susținere!

Eu cred în voi toți și numai împreună putem să construim viitorul agriculturii românești și al României!”, a declarat noul ministru al Agriculturii.

Florin Barbu a fost director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Olt-Eco”, pentru o perioadă, în 2020.

În perioada 2014-2020, el a fost director al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF).

Până în 2014, el ocupase funcţia de director al Direcţiei de Impozite şi Taxe din subordinea Primăriei Slatina.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...