Mister total în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian, după un an şi jumătate. Nu se ştie ce i-a cauzat sfârşitul

Data:

Share post:

Trecerea în nefiinţă a unuia dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară din ţară rămâne un mister chiar şi la un an jumătate după tragedie. Astfel, moartea lui Petrică Mîțu Stoian nu a fost elucidată nici până acum.

Recent, a apărut un raport de expertiză medico-legală care arată că tratamentul în camera hiperbarică nu ar fi avut legătură cu decesul artistului, după cum spun specialiștii. Moartea ar fi fost din pricina unor afecțiuni la plămâni pe care medicul nu le-a putut depista, iar cântărețul nu ar fi știut despre ele.

„Au stabilit acum experții de la Timișoara că a murit din cauza lui. Adică clinica nu a greșit, i s-a făcut corect terapia în camera hiperbarică. Spun că a fost normal că nu a fost investigat înainte și am întrebat și eu, pentru că eu am făcut obiecțiuni la raportul de expertiză, am întrebat polițistul dacă doctorul a făcut obiecțiuni și mi-a spus că este secret”, a explicat avocatul Carmen Obârșanu, cea care o reprezintă pe sora regretatului artist, anunță romaniatv.net.

Ba mai mult, Carmen Obârșanu susține că ipoteza potrivit căreia boala artistului nu putea fi depistată de medic este una eronată. Drept urmare nu poate fi de acord cu ea, așa că a făcut obiecțiuni la acest raport. Abia ulterior raportul va fi depus la dosar cu tot ce s-a contestat din el și noile concluzii.

Marele artist a murit în data de 6 noiembrie 2021, la 61 de ani, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. El a ajuns acolo, de urgență, fiind preluat de la centrul medical unde urma să efectueze o serie de proceduri de recuperare. Este vorba despre tratamente în camera hiperbarică și alte proceduri care s-au aplicat celor care au rămas cu sechele după COVID-19, potrivit ştiripesurse.ro.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...