Mister total în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian, după un an şi jumătate. Nu se ştie ce i-a cauzat sfârşitul

Data:

Share post:

Trecerea în nefiinţă a unuia dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară din ţară rămâne un mister chiar şi la un an jumătate după tragedie. Astfel, moartea lui Petrică Mîțu Stoian nu a fost elucidată nici până acum.

Recent, a apărut un raport de expertiză medico-legală care arată că tratamentul în camera hiperbarică nu ar fi avut legătură cu decesul artistului, după cum spun specialiștii. Moartea ar fi fost din pricina unor afecțiuni la plămâni pe care medicul nu le-a putut depista, iar cântărețul nu ar fi știut despre ele.

„Au stabilit acum experții de la Timișoara că a murit din cauza lui. Adică clinica nu a greșit, i s-a făcut corect terapia în camera hiperbarică. Spun că a fost normal că nu a fost investigat înainte și am întrebat și eu, pentru că eu am făcut obiecțiuni la raportul de expertiză, am întrebat polițistul dacă doctorul a făcut obiecțiuni și mi-a spus că este secret”, a explicat avocatul Carmen Obârșanu, cea care o reprezintă pe sora regretatului artist, anunță romaniatv.net.

Ba mai mult, Carmen Obârșanu susține că ipoteza potrivit căreia boala artistului nu putea fi depistată de medic este una eronată. Drept urmare nu poate fi de acord cu ea, așa că a făcut obiecțiuni la acest raport. Abia ulterior raportul va fi depus la dosar cu tot ce s-a contestat din el și noile concluzii.

Marele artist a murit în data de 6 noiembrie 2021, la 61 de ani, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. El a ajuns acolo, de urgență, fiind preluat de la centrul medical unde urma să efectueze o serie de proceduri de recuperare. Este vorba despre tratamente în camera hiperbarică și alte proceduri care s-au aplicat celor care au rămas cu sechele după COVID-19, potrivit ştiripesurse.ro.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...