Piedone, salariu de peste 6.000 de euro, după ce a revenit din închisoare

Data:

Share post:

Revenirea la Primăria Sectorului 5 a lui Cristian Popescu Piedone este profitabilă: va primi un salariu lunar de 4.200 de euro, la care se adaugă un bonus lunar de încă 2.000 de euro, pentru că implementează proiecte cu fonduri europene, potrivit informațiilor PRESShub.

Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare pe 22 iunie, după ce instanța supremă i-a anulat pedeapsa de 4 ani cu executare, pe care a primit-o pentru implicarea sa în dosarul Colectiv.

La doar o zi de la eliberare, Prefectura București a semnat ordinul prin care „a constatat lipsa motivelor de fapt şi de drept care să justifice menţinerea încetării de drept a mandatului de primar al Sectorului 5, al domnului Cristian Popescu Piedone”.

Pe 27 iunie, Cristian Popescu Piedone a revenit la Primăria Sectorului 5, după un an de absență, timp în care a stat în închisoare.

continuarea, în PRESShub

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...