Piedone, salariu de peste 6.000 de euro, după ce a revenit din închisoare

Data:

Share post:

Revenirea la Primăria Sectorului 5 a lui Cristian Popescu Piedone este profitabilă: va primi un salariu lunar de 4.200 de euro, la care se adaugă un bonus lunar de încă 2.000 de euro, pentru că implementează proiecte cu fonduri europene, potrivit informațiilor PRESShub.

Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare pe 22 iunie, după ce instanța supremă i-a anulat pedeapsa de 4 ani cu executare, pe care a primit-o pentru implicarea sa în dosarul Colectiv.

La doar o zi de la eliberare, Prefectura București a semnat ordinul prin care „a constatat lipsa motivelor de fapt şi de drept care să justifice menţinerea încetării de drept a mandatului de primar al Sectorului 5, al domnului Cristian Popescu Piedone”.

Pe 27 iunie, Cristian Popescu Piedone a revenit la Primăria Sectorului 5, după un an de absență, timp în care a stat în închisoare.

continuarea, în PRESShub

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...