Noua funcție a lui Klaus Iohannis! Vestea cea mare despre președintele României: E acolo!

Data:

Share post:

Întrebat ce ar putea face preşedintele Klaus Iohannis la finalul mandatului, Rareș Bogdan a răspuns că poate să conducă Consiliul European.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan este de părere că preşedintele Klaus Iohannis ar putea să conducă Consiliul European, după ce îşi va încheia cel de-al doilea mandat de şef al statului. În ceea ce îl priveşte pe Marcel Ciolacu, Rareş Bogdan spune că speră să fie un premier echilibrat care ar putea lua exemplu de la actualul premier, Nicolae Ciucă.

Rareş Bogdan a subliniat, duminică seară, la Prima News, că preşedintele Klaus Iohannis nu şi-a exploatat latura sa în privinţa politicii externe.

Klaus Iohannis nu a exploatat latura asta a lui

”Poate să conducă Consiliul European. E acolo, cu Plenkovic al Croaţiei (Andrej Plenkovic, premierul Croaţiei – n.r.). Sau în interior. De ce nu? Nu ştiu ce alege, mai are 2 ani de mandat. L-am văzut în câteva deplasări şi ca jurnalist şi ca europarlamentar şi la Bruxelles şi la Grădina cu roze de la Casa Albă, a fost foarte tare conferinţa cu Trump. Să ştiţi că Klaus Iohannis nu a exploatat latura asta a lui care e apreciată şi modul în care e privit în interiorul Consiliului pentru a o transfera spre încredere internă. Trebuia să gândească una ca asta cineva ca mine”, a declarat Rareş Bogdan.

Liberalul a fost întrebat ce părere are şi despre Marcel Ciolacu, el afirmând că speră că acesta va fi un om echilibrat în poziţia de premier.

”Sper să fie un om echilibrat şi să nu încerce să guverneze doar pentru PSD, să guverneze pentru toţi. E o mare şansă să ajungi premierul unei ţări şi dacă esti 1 lună şi dacă eşti un an sau zece, e o şansă pe care ţi-o dă bunul Dumnezeu în primul rând şi apoi românul. Sper că o dată ajuns acolo, dacă el va fi alegerea PSD şi a preşedintelui României, să fie un om raţional şi echilibrat. Să ia exemplul lui Nicolae Ciucă, care a fost un exemplu de echilibru”, a subliniat Rareş Bogdan.

Preşedintele României a călătorit în 2022 şi primele două luni ale anului 2023 de 26 de ori în ţară şi străinătate, iar majoritatea zborurilor au avut opriri în Sibiu.

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...