Noua funcție a lui Klaus Iohannis! Vestea cea mare despre președintele României: E acolo!

Data:

Share post:

Întrebat ce ar putea face preşedintele Klaus Iohannis la finalul mandatului, Rareș Bogdan a răspuns că poate să conducă Consiliul European.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan este de părere că preşedintele Klaus Iohannis ar putea să conducă Consiliul European, după ce îşi va încheia cel de-al doilea mandat de şef al statului. În ceea ce îl priveşte pe Marcel Ciolacu, Rareş Bogdan spune că speră să fie un premier echilibrat care ar putea lua exemplu de la actualul premier, Nicolae Ciucă.

Rareş Bogdan a subliniat, duminică seară, la Prima News, că preşedintele Klaus Iohannis nu şi-a exploatat latura sa în privinţa politicii externe.

Klaus Iohannis nu a exploatat latura asta a lui

”Poate să conducă Consiliul European. E acolo, cu Plenkovic al Croaţiei (Andrej Plenkovic, premierul Croaţiei – n.r.). Sau în interior. De ce nu? Nu ştiu ce alege, mai are 2 ani de mandat. L-am văzut în câteva deplasări şi ca jurnalist şi ca europarlamentar şi la Bruxelles şi la Grădina cu roze de la Casa Albă, a fost foarte tare conferinţa cu Trump. Să ştiţi că Klaus Iohannis nu a exploatat latura asta a lui care e apreciată şi modul în care e privit în interiorul Consiliului pentru a o transfera spre încredere internă. Trebuia să gândească una ca asta cineva ca mine”, a declarat Rareş Bogdan.

Liberalul a fost întrebat ce părere are şi despre Marcel Ciolacu, el afirmând că speră că acesta va fi un om echilibrat în poziţia de premier.

”Sper să fie un om echilibrat şi să nu încerce să guverneze doar pentru PSD, să guverneze pentru toţi. E o mare şansă să ajungi premierul unei ţări şi dacă esti 1 lună şi dacă eşti un an sau zece, e o şansă pe care ţi-o dă bunul Dumnezeu în primul rând şi apoi românul. Sper că o dată ajuns acolo, dacă el va fi alegerea PSD şi a preşedintelui României, să fie un om raţional şi echilibrat. Să ia exemplul lui Nicolae Ciucă, care a fost un exemplu de echilibru”, a subliniat Rareş Bogdan.

Preşedintele României a călătorit în 2022 şi primele două luni ale anului 2023 de 26 de ori în ţară şi străinătate, iar majoritatea zborurilor au avut opriri în Sibiu.

Articole similare

Se fac angajări, la stat. Mai multe posturi scoase la concurs, în Olt

Mai multe instituţii publice din judeţul Olt fac angajări, în această perioadă, pentru cele mai multe dintre posturile...

Bărbat rănit din cauza vântului puternic. Remorca unui camion s-a dezmembrat şi a lovit un TIR

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani a fost rănit, marţi, după ce remorca unui camion s-a...

Percheziții la Aeroportul din Otopeni. Sunt vizate contracte de închiriere a unor spații comerciale

Procurorii DNA au descins astăzi la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Aceştia anchetează contractele de închiriere a spațiilor...

Schimbări cu privire la pensiile speciale. Comisiile de specialitate din Senat au adoptat mai multe amendamente

Senatorii au dezbătut, marți, în ședințele de specialitate proiectul legilor speciale și amendamentele convenite în Coaliție. Amendamentele propuse...