O fostă Miss, arestată pentru sclavie modernă. Cine a dat-o în vileag pe sadica divă

Data:

Share post:

Maria Hilda Bustillos Lucas, fostă Miss Puebla, a fost aretată în Mexic. Aceasta este acuzată de sclavie modernă și trafic de persoane. Ea a intrat în atenția anchetatorilor în urmă cu un an, când una dintre victimele sale a reușit să scape și a denunțat-o. Peste 15 femei au fost victimele sale.

Maria Hilda Bustillos Lucas a fost arestată de poliția din Mexic, în capitala statului Puebla. Aceasta este acuzată de sclavie modernă și trafic de persoane și a intrat în atenția detectivilor după ce una dintre victimele sale a reușit să scape și a denunțat-o.

O fostă Miss Puebla a fost arestată după ce mai multe persoane au acuzat-o că ar fi ademenit femei indigene care trăiesc în zone îndepărtate cu promisiuni de muncă cinstită și salarii decente. După ce le câștiga încrederea victimelor, aceasta le obliga să devină sclave, potrivit Daily Star.

Fosta regină a frumuseții își racola victimele prin intermediul rețelelor de socializare. Ea posta anunțuri de angajare, în care promitea salarii săptămânale de aproximativ 79 de lire sterline. După ce câștiga atenția victimelor și le convingea să vină la adresa dată de ea, femeile erau închise și forțate, sub amenințare, să muncească în casa fostei câștigătoare a concursului de frumusețe sau în casele prietenilor ei.

Ancheta a început în urmă cu aproximativ un an. Una dintre victimele sale a reușit să scape și a mers la poliție să o denunțe. Ea a povestit anchetatorilor că a fost izolată, lăsată fără mâncare și chiar bătută cu un ciocan.

Cel puțin 15 femei au fost victimele fostei Miss Puebla

Maria Hilda Bustillos Lucas a fost arestată în Mexic după ce mai multe persoane au depus mărturie împotriva ei. Unul dintre martori, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a salvat una dintre victimele fostei regine a frumuseții. Martorul a spus anchetatorilor că în ultimii 30 de ani, Bustillos ar fi racolat cel puțin 15 femei. Acestea au fost închise și supuse mai multor abuzuri, până când au fost salvate de localnici.

Martorul a mărturisit anchetatorilor că mai multe femei au fost văzute fugind de pe proprietatea unde erau ținute cu forța. Localnicii au acuzat-o, de asemenea, pe Miss Puebla 1991 de abuz domestic.

„Auzeam țipete. Nu intenționa să le lovească în fața tuturor sau pe stradă, dar țipetele se auzeau. Chiar și instalatorii și muncitorii de la companiile de gaz erau martori ai abuzurilor pe care ea nu numai că le făcea asupra personalului casnic, ci și asupra fiului, fiicei și chiar soțului ei”, a declarat o altă persoană care a preferat să rămână sub anonimat.

Este a doua oară când Maria Hilda Bustillos Lucas este arestată pentru acuzații similare.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...