O fostă Miss, arestată pentru sclavie modernă. Cine a dat-o în vileag pe sadica divă

Data:

Share post:

Maria Hilda Bustillos Lucas, fostă Miss Puebla, a fost aretată în Mexic. Aceasta este acuzată de sclavie modernă și trafic de persoane. Ea a intrat în atenția anchetatorilor în urmă cu un an, când una dintre victimele sale a reușit să scape și a denunțat-o. Peste 15 femei au fost victimele sale.

Maria Hilda Bustillos Lucas a fost arestată de poliția din Mexic, în capitala statului Puebla. Aceasta este acuzată de sclavie modernă și trafic de persoane și a intrat în atenția detectivilor după ce una dintre victimele sale a reușit să scape și a denunțat-o.

O fostă Miss Puebla a fost arestată după ce mai multe persoane au acuzat-o că ar fi ademenit femei indigene care trăiesc în zone îndepărtate cu promisiuni de muncă cinstită și salarii decente. După ce le câștiga încrederea victimelor, aceasta le obliga să devină sclave, potrivit Daily Star.

Fosta regină a frumuseții își racola victimele prin intermediul rețelelor de socializare. Ea posta anunțuri de angajare, în care promitea salarii săptămânale de aproximativ 79 de lire sterline. După ce câștiga atenția victimelor și le convingea să vină la adresa dată de ea, femeile erau închise și forțate, sub amenințare, să muncească în casa fostei câștigătoare a concursului de frumusețe sau în casele prietenilor ei.

Ancheta a început în urmă cu aproximativ un an. Una dintre victimele sale a reușit să scape și a mers la poliție să o denunțe. Ea a povestit anchetatorilor că a fost izolată, lăsată fără mâncare și chiar bătută cu un ciocan.

Cel puțin 15 femei au fost victimele fostei Miss Puebla

Maria Hilda Bustillos Lucas a fost arestată în Mexic după ce mai multe persoane au depus mărturie împotriva ei. Unul dintre martori, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a salvat una dintre victimele fostei regine a frumuseții. Martorul a spus anchetatorilor că în ultimii 30 de ani, Bustillos ar fi racolat cel puțin 15 femei. Acestea au fost închise și supuse mai multor abuzuri, până când au fost salvate de localnici.

Martorul a mărturisit anchetatorilor că mai multe femei au fost văzute fugind de pe proprietatea unde erau ținute cu forța. Localnicii au acuzat-o, de asemenea, pe Miss Puebla 1991 de abuz domestic.

„Auzeam țipete. Nu intenționa să le lovească în fața tuturor sau pe stradă, dar țipetele se auzeau. Chiar și instalatorii și muncitorii de la companiile de gaz erau martori ai abuzurilor pe care ea nu numai că le făcea asupra personalului casnic, ci și asupra fiului, fiicei și chiar soțului ei”, a declarat o altă persoană care a preferat să rămână sub anonimat.

Este a doua oară când Maria Hilda Bustillos Lucas este arestată pentru acuzații similare.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...