Jurnalistă agresată de un primar chiar în sediul Primăriei

Data:

Share post:

Primarul PNL Vergil Chițac este acuzat că a agresat o jurnalistă chiar în Primăria Constanța: Emilia Mihăilă de la Radio Sky a anunțat că va merge la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru constatarea agresiunii și apoi va depune o plângere penală pentru agresiune:

  • ”Am întrebat despre demisia city managerului și mi-a zis că nu îmi va răspunde pentru că sunt agresivă în întrebări, apoi m-a împins și mi-a prins mâna în ușă (…) Da, merg la IML și fac și plângere penală pentru că s-a ajuns prea departe, așa ceva nu e posibil. De față era și o colegă de presă (…)”, a declarat Emilia Mihăilă pentru Info Sud-Est.

Jurnalista, cu o vechime în presă de 24 de ani, a mai declarat că nu s-a mai confruntat cu situații similare niciodată în carieră. Emilia Mihăilă a semnalat episodul printr-o postare pe Facebook la care a atașat și o fotografie surprinsă în urma incidentului.

  • ”Am încercat sa obțin un punct de vedere de la primarul Chițac privind demisia city managerului, Felicia Ovanesian, iar acesta a tras ușa, m-a împins și mi-a prins mâna la ușă. Acesta mi-a reproșat că nu am nici un drept să intru în Primăria Constanța, când vreau eu, deși mă aflam prezentă la o conferință de presă. Las aici poza cu semnul lăsat la momentul în care a fost strânsă mâna cu ușa”.

Primarul Constanței a declarat pentru Info Sud-Est că ”afirmațiile nu se susțin”, iar jurnalista este ”agresivă”.

continuarea pe info-sud-est.ro

Articole similare

Mașina prefectului de Olt, fără asigurare RCA valabilă. Vehiculul a luat foc în mers

Autoturismul prefectului de Olt Mario De Mezzo, care a fost cuprins de un incendiu, în trafic, vineri dimineață,...

Bărbat ajuns la spital după un accident grav în Olt

Un bărbat a ajuns astăzi la spital în urma unui accident petrecut pe Drumul Național 64, în comuna...

Femeie înjunghiată în parcarea unui centru comercial de soţ. Cei doi sunt în divorţ

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, iar victima a fost transportată...

A început Festivalul „Oltenii &… Restu’ Lumii”. Trei zile de distracție, la Slatina (GALERIE FOTO)

Ediţia cu numărul 27 a Festivalului „Oltenii &… Restu’ Lumii” a început, vineri, la Slatina, cu tradiţionala „Vamă...