O tânără abandonată la naştere, în Spitalul Drobeta Turnu Severin, îşi caută mama biologică

Data:

Share post:

O tânără în vârstă de 36 de ani, care a fost abandonată după naştere în Spitalul Drobeta Turnu Severin, îşi caută mama.

Floryana a lăsat un mesaj pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Revin din nou cu povestea vietii mele, o poveste atât de tristă și atât de încurcată încât mă face să merg mereu înainte pentru a desluși misterul mamei mele.

Numele meu la naștere a fost WOLNER FLORYANA, născută la data de 27.02.1987 sau 1988 în DROBETA TURNU SEVERIN. La 3 săptămâni am fost lăsată la spitalul județean din DROBETA TURNU SEVERIN și de acolo am ajuns la casa de copii din GURA VĂII, județul MEHEDINȚI. La vârsta de 3 ani am fost luată în sânul unei familii și la 10 ani am fost adoptată.

Sunt aici în căutarea mamei mele despre care știu că numele ei de fată a fost CIZMĂ MARIA, iar după căsătorie se numea WOLNER MARIA, ea fiind născută în anul 1966 în SATU MARE. A fost căsătorită cu tatăl meu WOLNER STEFAN ANTAL, despre care știu că este acum decedat, și au avut domiciliul în strada  DRAGOS VODĂ SIGHETUL MARMAȚIEI”, transmite tânăra.

După ce a aflat că tatăl său a decedat, Floryanei i s-au transmis mesaje de la rude că şi mama sa a murit, însă nimeni nu a reuşit să-i indice un loc unde este înmormântată, astfel că speranţa este încă vie.

„Mai știu că tatăl meu ar avea o soră, dar nu cunosc identitatea ei.  După atâția ani, după atâtea căutări am reușit să vorbesc cu cea mai apropiată rudă a mamei mele. Spre surprinderea mea, am observat că nu dorește ca eu să aflu ceva despre mama spunând că este decedată. Dacă într-adevăr ar fi decedată, aș dori să știu unde este pentru a-i  putea duce o floare la mormânt dar din pācate nu dorește să îmi spună nimic concret. Vorbind și cu alte persoane mi s-a spus că ar fi prin TIMIȘOARA, CARANSEBEȘ și că ar mai avea doi copii.

Apelez la voi, oamenii străini, la vecini la oricine poate să îmi dea detalii despre mama mea, îmi este greu să cred ceea ce mi s-a spus despre mama. Sufletul meu trist îmi spune să merg înainte să o caut deoarece mama mea trăiește.

Deseori mă trezesc cu  măicuța mea în gând noaptea, plângând mult cu lacrimi grele, alteori visez așa real ca si cum as avea-o în brațele mele. Dorul de mama mea mă seacă de atâția ani și este cea mai amară tristețe din sufletul meu.

Vă rog ajutați-mă cu toții DISTRIBUITI anunțul meu cât mai mult posibil, nu numai in ROMÂNIA, cât si in GERMANIA si ITALIA, vă mulțumesc anticipat!”, spune Floryana.

Sute de copii abandonţi din România apelează la iniţiativa „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, în speranţa că-şi vor găsi familiile lor biologice!

Fiecare așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască mama care i-a dat viață, tatăl, frații și surorile, pentru că așa cum spune o dulce vorbă românească, „sângele apă nu se face”. Cu toții au același vis: să afle de unde au plecat, să-și cunoască rădăcinile românești.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...