Vin facturile din octombrie 2022 pentru clienţii Hidroelectrica

Data:

Share post:

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din țară, a început să trimită facturile pe octombrie 2022, potrivit unor postări publicate de clienți ai Hidroelectrica pe grupuri de Facebook.

Hidroelectrica a majorat ușor prețul la energie electrică pentru consumatorii casnici, pentru clienții care încheie contracte începând cu data de 1 aprilie 2023 și până la 30 iunie, despre care Economedia a scris. Astfel, Hidroelectrica le propune clienților care vor să se mute la companie un preț de furnizare a energiei electrice active, cu taxe, de 0,28404 lei/kWh, ușor crescut de la de 0,28253 lei/kWh oferta de la începutul acestui an.

În ceea ce privește eșalonarea facturilor, Hidroelectrica a anunțat cu câteva luni în urmă că dacă suma de plată va fi prea mare, oamenii vor putea să achite factura și în rate, dar trebuie să depună o cerere. Aceasta trebuie trimisă la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central, titrează Economedia.

Articole similare

Mașina prefectului de Olt, fără asigurare RCA valabilă. Vehiculul a luat foc în mers

Autoturismul prefectului de Olt Mario De Mezzo, care a fost cuprins de un incendiu, în trafic, vineri dimineață,...

Bărbat ajuns la spital după un accident grav în Olt

Un bărbat a ajuns astăzi la spital în urma unui accident petrecut pe Drumul Național 64, în comuna...

Femeie înjunghiată în parcarea unui centru comercial de soţ. Cei doi sunt în divorţ

O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, iar victima a fost transportată...

A început Festivalul „Oltenii &… Restu’ Lumii”. Trei zile de distracție, la Slatina (GALERIE FOTO)

Ediţia cu numărul 27 a Festivalului „Oltenii &… Restu’ Lumii” a început, vineri, la Slatina, cu tradiţionala „Vamă...