Pană de curent la ceremonia de gală pentru deschiderea anului Capitalei Europene a Culturii (VIDEO)

Data:

Share post:

Cu puține minute înainte de ora 19:00, Palatul Culturii din Timișoara a rămas fără curent electric în timpul recitalului de pian al olandezului Joep Beving. Pana de curent de la Operă a doar doar aproximativ două minute, până la resetarea siguranțelor.

În urmă cu doar o săptămână, centrul Timișoarei a mai fost lovit de o pană de curent, tot seara, fiind afectate spectacole ale Teatrului Național Timișoara și Teatrului Maghiar, dar și alte activități culturale.

Surse oficiale au precizat pentru PRESSALERT.ro că în rețeaua medie nu au fost semnalate probleme, pana afectând strict clădirea Operei, iar o echipă de intervenție a Enel se deplasează în zonă pentru verificări.

„Defecțiunea care a dus la întreruperea pentru câteva minute a alimentării cu energie electrică a Operei Naționale Române din Timișoara a avut loc în instalația interioară a Operei, nu în rețeaua distribuitorului de energie electrică”, au transmis reprezentanții E-Distribuție Banat.

„A fost foarte interesant. Trebuie să spun că în 2007 la ceremonia de deschidere de la Sibiu a picat curentul. Am vorbit cu consilierul prezidențial Sergiu Nistor, care atunci era comisar al evenimentelor de atunci, și mi-a spus că dacă se ia curentul va fi un semnal bun. Și asta s-a întâmplat, a fost în timpul unui recital de pian, la început toată lumea a crezut că face parte din spectacol”, a spus primarul Dominic Fritz.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...