Pană de curent la ceremonia de gală pentru deschiderea anului Capitalei Europene a Culturii (VIDEO)

Data:

Share post:

Cu puține minute înainte de ora 19:00, Palatul Culturii din Timișoara a rămas fără curent electric în timpul recitalului de pian al olandezului Joep Beving. Pana de curent de la Operă a doar doar aproximativ două minute, până la resetarea siguranțelor.

În urmă cu doar o săptămână, centrul Timișoarei a mai fost lovit de o pană de curent, tot seara, fiind afectate spectacole ale Teatrului Național Timișoara și Teatrului Maghiar, dar și alte activități culturale.

Surse oficiale au precizat pentru PRESSALERT.ro că în rețeaua medie nu au fost semnalate probleme, pana afectând strict clădirea Operei, iar o echipă de intervenție a Enel se deplasează în zonă pentru verificări.

„Defecțiunea care a dus la întreruperea pentru câteva minute a alimentării cu energie electrică a Operei Naționale Române din Timișoara a avut loc în instalația interioară a Operei, nu în rețeaua distribuitorului de energie electrică”, au transmis reprezentanții E-Distribuție Banat.

„A fost foarte interesant. Trebuie să spun că în 2007 la ceremonia de deschidere de la Sibiu a picat curentul. Am vorbit cu consilierul prezidențial Sergiu Nistor, care atunci era comisar al evenimentelor de atunci, și mi-a spus că dacă se ia curentul va fi un semnal bun. Și asta s-a întâmplat, a fost în timpul unui recital de pian, la început toată lumea a crezut că face parte din spectacol”, a spus primarul Dominic Fritz.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...