Pandele nu o mai lasă pe Gabriela Firea să candideze la Primăria Capitalei. Cum a motivat decizia

Data:

Share post:

Florentin Pandele nu vrea să o mai lase pe Gabriela Firea să intre în cursa pentru Primăria Capitalei încă o dată și declară că dacă va decide acest lucru, el îi va face anti-campanie soției sale.

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, spune că familia sa a avut de trecut momente grele atunci când Gabriela Firea a fost edil al Capitalei, iar el nu e nebun să-și lase soția să treacă prin aceleași clipe dificile.

Gabriele Firea nu e susținută de Florentin Pandele

„Eu voi căuta să îi fac anti-campanie. Eu nu îmi doresc ca Gabi sa mai candideze la Primăria Capitalei. Numai eu știu cum ani de zile am avut mașini și filaje pe noi, unde plecam.

Numai eu știu cum a venit acel individ căruia i se spune Ceaușescu că a venit acasă și mi-a speriat copiii că a zis că a vrut ca să facă țus. Norocul meu e că nu am fost acasă. Trebuie sa nu fiu sănătos la cap ca eu în continuare la 63 de ani să accept ca mama copiilor mei să treacă prin ce a trecut”, a spus Pandele.

Numai că, nașul lor Gigi Becali a declarat că daca Firea va candida, el o va susține din toate punctele de vedere și chiar dacă nu e susținută de soț, ea va reuși pentru că este o femeie puternică.

„De aia poate să câștige, pentru că e o femeie puternică care nu îi impune bărbatul. Adică își iubește bărbatul dar nu îi impune, nu e condusă de bărbat”, a spus Becali.

Gabriela Firea, favorită să câștige Primăria Capitalei

60% dintre bucureșteni sunt mai degrabă nemulțumiți de cum arată Capitala și își doresc o schimbare, arată un sondaj comandat de PNL, în luna aprilie a acestui an. Datele arată că ministrul PSD, Gabriela Firea, e favorită, iar cel mai bine clasat liberal e Rareș Bogdan.

Gabriela Firea a fost atunci în preferințele a 36% dintre cetățeni, în timp ce în cazul liberalilor, Rareș Bogdan este primul, cu 18%. George Simion ar lua 11 procente, urmat de Vlad Voiculescu, 10%. Actualul primar al Capitalei ar primi doar 8% din voturi. Și tot 8% din cei întrebați au răspuns că nu ar vota.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...