Marius Oprescu (PSD Olt), despre noul ministru al Agriculturii: „Va reuşi să facă multe lucruri pentru agricultura românească şi pentru fermieri”

Data:

Share post:

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că numirea deputatului oltean Florin Barbu la conducerea Ministerului Agriculturii poate fi o oportunitate pentru fermierii din judeţ.

Liderul social-democrat spune că oltenii ar putea influenţa în mod pozitiv politicile agricole naţionale.

„Sunt convins că Florin Barbu, ca şi ministru al Agriculturii, va reuşi să facă multe lucruri pentru agricultura românească şi pentru fermieri. De ce nu, şi pentru fermierii din judeţul Olt. Aşa cum ştim, pe lângă platforma industrială foarte puternică de la Slatina, judeţul Olt este unul preponderent agricol, cu ferme foarte puternice şi dezvoltate, în ultima perioadă. Sperăm ca, având un deputat din judeţul Olt ministru al Agriculturii, să influenţăm politicile agricole naţionale astfel încât să putem ajuta aceşti fermieri”, a declarat Marius Oprescu.

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a fost învestit în funcţie, în urmă cu două săptămâni. La conducerea Ministerului Agriculturii a fost numit deputatul PSD Olt Florin Barbu.

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...