Pe Elon Musk nu îl lasă mama să lupte în cuşcă

Data:

Share post:

Lupta „coloşilor” Musk / Zuckerberg riscă să nu mai aibă loc: mama lui Musk nu îi dă voie fiului să urce în cuşcă.

Maye Musk, mama miliardarului Elon Musk, nu îi dă voie fiului său să se lupte în cușcă cu Mark Zuckerberg. Aceasta a scris pe Twitter că a anulat lupta, deși a precizat că „nu le-am spus încă”. „De fapt, am anulat lupta. Nu le-am spus încă. Dar voi continua să spun că lupta este anulată, pentru orice eventualitate”, a scris Maye Musk.

Mesajul său a venit după ce „miliardarii digitali” Elon Musk și Mark Zuckerberg – doi dintre cei mai cunoscuți și bogați oameni din lume – au acceptat să se lupte „în cușcă” în cadrul unei confruntări de tip MMA.

Elon Musk, directorul general al Twitter și fondator al companiilor Tesla și SpaceX, a postat un mesaj pe Twitter în care a precizat că „e gata să lupte în cușcă” cu Mark Zuckerberg, fondatorul și patronul Facebook/Meta. În replică, Zuckerberg a transmis mesajul „Spune-mi locația”. Răspunsul lui Musk a fost: „Vegas Octagon”. „Vegas Octagon” (sau „Octogonul”) este denumirea competiției UFC („Ultimate Fighting Championship”) în care se desfășoară lupte MMA („mixed martial arts” – arte marțiale mixte), într-o cușcă de formă octogonală. Cele mai importante lupte sau meciurile-vedetă au loc în Las Vegas, statul american Nevada.

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...