Pepeni de Dăbuleni livrați direct la ușă. Ideea inedită a unui tânăr producător

Data:

Share post:

George Ionescu, un tânăr producător din Dăbuleni, livrează gustoşii pepeni direct la ușă la prețul de 4 lei/kg pentru cei verzi și 7 lei/kg pentru cei galbeni, cu o comandă minimă de 100 de lei.

Celebrii pepeni de Dăbuleni vin acum până acasă, printr-o formă simplă de curierat practicată de un producător inventiv. Astfel, cei mai dulci și autohtoni pepeni pot fi comandați și primiți la ușă.

Ideea de a livra acasă cumpărătorilor pepenii de Dăbuleni este un act de marketing pus în practică de tânărul producător de lubenițe din județul Dolj, George Ionescu. Acesta consideră că persoanele care nu pot ajunge la piață, pot în schimb beneficia de produse bune și de calitate direct la ele acasă. Pentru asta, însă ar trebui să facă o comandă minimă, iar dacă sunt mai multe persoane, trebuie să aibă disponibilitate de a ajunge într-un anumit punct de întâlnire sau la o adresă anume.

Pepenii verzi sunt livrați la ușă cu 4 lei/kg – comanda de minim 100 de lei

George Ionescu deține o cultură de pepeni în câmp pe 4 hectare, pepeni verzi și galbeni, pe care-i vinde îndeosebi în piețele bucureștene. Încă de acum doi ani a luat decizia de a furniza pepeni și celor care fac comandă online de minim 100 de lei. Prețurile vor rămâne aceleași ca la tarabă, adică 4 lei/kg pentru pepenii verzi și 7 lei/kg pentru cei galbeni, a spus fermierul.

articolul complet, pe Agrointel

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...