Percheziţii la Spitalul Judeţean Vâlcea. Sunt suspiciuni cu privire la organizarea unui concurs

Data:

Share post:

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au descins astăzi la Spitalul Județean Vâlcea într-un dosar ce vizează organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de asistent de laborator în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Vâlcea.

Astăzi au fost organizat 10 percheziții cu sprijinul serviciilor anticorupție din mai multe județe. Opt dintre acestea au fost la sediul Spitalului Județean Vâlcea și alte două la locuințele unor persoane fizice.

„Activitățile procedurale sunt desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor  infracțiuni asimilate celor de corupție referitoare la organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de asistent de laborator în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Vâlcea”, au transmis reprezentanţii DGA.

Articole similare

Vlad Pascu cere să fie judecat în arest la domiciliu după ce a ucis doi tineri cu maşina drogat fiind

Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a cerut, marţi,...

EXPLOZIE urmată de un incendiu într-un apartament. Un bărbat a suferit arsuri

Un bărbat a suferit arsuri la mâini şi la picioare, marţi, în urma unei explozii care s-a produs...

Se deschide o nouă fabrică de componente auto pentru Dacia şi Ford. Apar sute de locuri de muncă

O nouă fabrică va fi deschisă în acest an în România şi ca crea sute de locuri noi...

Detectoare de fum şi monoxid de carbon, montate de ISU Olt în localităţile din judeţ unde s-au produs cele mai multe incendii de gospodării...

În cadrul campaniei desfășurate la nivel național, Detector pentru viață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a primit...