Percheziţii la Spitalul Judeţean Vâlcea. Sunt suspiciuni cu privire la organizarea unui concurs

Data:

Share post:

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au descins astăzi la Spitalul Județean Vâlcea într-un dosar ce vizează organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de asistent de laborator în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Vâlcea.

Astăzi au fost organizat 10 percheziții cu sprijinul serviciilor anticorupție din mai multe județe. Opt dintre acestea au fost la sediul Spitalului Județean Vâlcea și alte două la locuințele unor persoane fizice.

„Activitățile procedurale sunt desfășurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor  infracțiuni asimilate celor de corupție referitoare la organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de asistent de laborator în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Vâlcea”, au transmis reprezentanţii DGA.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...