Peste 100.000 de lei plătiţi de Primăria Craiovei către postul Antena3. Pe ce s-au dus banii

Data:

Share post:

Primăria Craiovei a plătit, anul trecut, către Antena 3, peste 100.000 de lei pentru trei zile de spectacol pentru o „conștientizare a sinelui” de către craioveni.

Contractul, în valoare de 105.000 de lei + TVA, a fost atribuit, fără publicarea prealabilă, pe 24 mai 2022. Potrivit PRESShub, evenimentul a avut loc în cadrul „România la înălțime” – Zilele Municipiului Craiova 2022.

În contractul atribuit se stipulează că Primăria Craiova a cumpărat „Serv. educative și de divertism marca România la înălțime pt evenim Ziua Municipiului Craiova 2022 (…). Achiziția este necesară în vederea realiz obiectivelor prevăz în Nota de Fundamentare nr. 1607/04.01.2022 privind cheltuielile necesare Serv Imagine pentru realizarea în anul 2022 a activit stabilite prin ROF a aparatului de specialitate al primarului mun Craiova.

Asigurarea unor evenimente dedicate copiilor și tinerilor care care să-i inspire și care implică noua generație de oameni de știință. Prin achiziția acestor servicii, autoritatea contractantă dorește o creștere a gradului de conștientizare a învățării prin jocuri educative și conștientizarea sinelui de către tinerii craioveni, care, prin exemplele care li se vor da, să conștientizeze și să îi determine să exploreze noi orizonturi în lumea fizicii și a chimiei.

Locurile de desfășurare a activităților sunt: Piața William Shakespeare și Teatrul Național Marin Sorescu, Craiova”, potrivit anunțului de pe SEAP.

Articole similare

„Antrenorul de copii geniali”, prins în flagrant în timp ce ar fi violat un minor

Un tânăr cunoscut ca „antrenorul de copii geniali” a fost prins în flagrant în timp ce ar fi...

Criminalul femeii medic stomatolog, prins (VIDEO)

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins și dus la audieri. Principalul suspect...

Cod galben de instabilitate atmosferică: Vijelii și grindină duminică, urmate de val de căldură intensă

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru duminică, anunțând vijelii și grindină în majoritatea țării,...

Simona Halep nu mai poate. Greșelile pe care le-a făcut, văzute de Ion Țiriac

București. Simona Halep a disputat doar un meci complet la Miami Open, marcându-și revenirea pe teren după suspendarea...