Peste 100.000 de lei plătiţi de Primăria Craiovei către postul Antena3. Pe ce s-au dus banii

Data:

Share post:

Primăria Craiovei a plătit, anul trecut, către Antena 3, peste 100.000 de lei pentru trei zile de spectacol pentru o „conștientizare a sinelui” de către craioveni.

Contractul, în valoare de 105.000 de lei + TVA, a fost atribuit, fără publicarea prealabilă, pe 24 mai 2022. Potrivit PRESShub, evenimentul a avut loc în cadrul „România la înălțime” – Zilele Municipiului Craiova 2022.

În contractul atribuit se stipulează că Primăria Craiova a cumpărat „Serv. educative și de divertism marca România la înălțime pt evenim Ziua Municipiului Craiova 2022 (…). Achiziția este necesară în vederea realiz obiectivelor prevăz în Nota de Fundamentare nr. 1607/04.01.2022 privind cheltuielile necesare Serv Imagine pentru realizarea în anul 2022 a activit stabilite prin ROF a aparatului de specialitate al primarului mun Craiova.

Asigurarea unor evenimente dedicate copiilor și tinerilor care care să-i inspire și care implică noua generație de oameni de știință. Prin achiziția acestor servicii, autoritatea contractantă dorește o creștere a gradului de conștientizare a învățării prin jocuri educative și conștientizarea sinelui de către tinerii craioveni, care, prin exemplele care li se vor da, să conștientizeze și să îi determine să exploreze noi orizonturi în lumea fizicii și a chimiei.

Locurile de desfășurare a activităților sunt: Piața William Shakespeare și Teatrul Național Marin Sorescu, Craiova”, potrivit anunțului de pe SEAP.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...