Pistolarul din Gorj, de negăsit după aproape şase zile de căutări. Este căutat cu poliţişti din mai multe judeţe

Data:

Share post:

De aproape şase zile, politiștii și jandarmii caută un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Dăneşti, Gorj, care a intrat în locuința unui bărbat de 49 de ani, din Turcinești, și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol.

Bărbatul este căutat de polițiști încă de vineri, pentru a fi pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

„Așa cum am transmis public, la căutări s-au alăturat polițiști și jandarmi din județele limitrofe și municipiul București. De asemenea, în sprijin am avut și un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație din Ministerul Afacerilor Interne. Căutările vor fi continuate de polițiști și jandarmi, până la depistarea bărbatului”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Vineri noapte, bărbatul de 52 de ani a intrat în locuința unui bărbat de 49 de ani, din Turcinești, și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol. Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în zona membrelor inferioare.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...