Plecarea lui Mutu de la Rapid: „E jenant, e disperat după bani”

Data:

Share post:

Adrian Mutu a surprins suflarea fotbalistică, prin decizia de a pleca de la Rapid București. Plecarea la la Neftchi Baku este aranjată, iar momentul în care acesta va semna acordul cu noua echipă este foarte aproape. Însă plecarea lui Mutu din Giulești a stârnit și critici.

Adrian Mutu pleacă de la Rapid, chiar înainte de startul campionatului.El a ajuns la un acord cu clubul Neftchi din Azerbaidjan.

Recent, gruparea l-a concediat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf, din cauza rezultatelor modeste. „Reghe” a terminat pe locul al 3-lea în campionat și a pierdut finala cupei. Mutu ar putea să încaseze un salariu de 1 milion de euro, argument care ar fi fost decisiv în cadrul negocierilor.

Între timp, conducerea grupării Rapid București nu a stat cu mâinile în sân și a găsit un nou tehnician. Este vorba despre Cristiano Bergodi care a fost selectat dintr-o listă pe care se mai aflau alte trei nume, Daniel Isăilă, Marius Șumudică și Daniel Pancu.

Italianul a făcut o pauză după ce s-a despărțit de Sepsi Sf. Gheorghe, la finalul sezonului trecut. Aflat în discuții, la un moment dat și cu CFR Cluj, Cristiano Bergodi a ajuns la o înțelegere cu conducerea din Giulești.

Florin Prunea: Rapidul devenise o corvoadă

Florin Prunea nu-l iartă pe Mutu că va părăsi echipa din Giulești, fostul portar arîtându-se dezamăgit de decizia luată de acesta.

„Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Nu e ușor să iei 7 goluri de la Slavia, de la Farul. Îl vedeam cu capul în pământ la stadion. Nu cred că putea să mai stea acolo. A apărut această ofertă, dar e un pas în spate pentru el. Dacă nu câștiga cu FCSB, pleca de atunci.

Ce s-a întâmplat acum, după ce a plecat, e clar că voiau toți să scape de el. Pentru Mutu e un pas în spate. Să lași Rapid pentru Neftchi Baku? E jenant. Cred că cine va dori să îl angajeze în România, se va gândi de două ori.

E un antrenor tânăr disperat după bani, eu așa îl văd. Pleacă pe ușa din spate” – a fost mesajul lui Florin Prunea.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...