Poliţist bătut de patru tineri, în Slatina. Aflat în timpul liber, omul legii a încercat să aplaneze un conflict

Data:

Share post:

Un poliţist din Slatina, aflat în timpul liber, a fost bătut crunt de patru tineri, după ce a încercat să aplaneze un conflict.

Incidentul s-a petrecut, în weekend, pe strada Unirii din Slatina

Aflat în timpul liber, poliţistul în vârstă de 37 de ani a observat atunci când a ieşit în faţa blocului că patru tineri îl agresau pe un al cincilea.

Omul legii a încercat să intervină însă a devenit la rândul său victimă, fiind bătut de cei patru tineri.

Colegii poliţistului au deschis un dosar penal, în urma evenimentului.

Doi dintre agresori au fost plasaţi sub control judiciar pe 60 de zile, potrivit IPJ Olt.

„La data de 20 mai a.c., în jurul orei 06:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic de mai mulți tineri, pe strada Unirii, din municipiul Slatina, județul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce ieșea dintr-un bloc situat pe strada Unirii, a observat că între cinci tineri exista o stare conflictuală, aceștia având un comportament violent.

Bărbatul, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri, de 18 ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, deplasându-se la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt.

În urma documentării activității infracționale, cei doi tineri, de 18 ani, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Articole similare

Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele

Prezentul este marcat de două mari războaie, care ar putea duce la un conflict de amploare în lume....

Luptă strânsă la Primăria Sectorului 1. Armand, Tuță și Tudorache, în fruntea sondajelor

După prima săptămână a campaniei electorale, competiția pentru Primăria Sectorului 1 este extrem de intensă, cu trei candidați...

Orban a venit la Târgu-Jiu. Forța Dreptei Gorj are un nou lider

Robert Ștefan Chițu, medic epidemiolog, este noul președinte al partidului  Forța Dreptei Gorj, luându-i locul consilierului județean Gheorghe...

Regi ai romilor luaţi în vizor de Garda de Mediu. Topeau plumb în curte

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de...