Poliţist testat pozitiv la droguri. Se îndrepta spre serviciu, în uniformă

Data:

Share post:

Un agent cu peste cinci ai vechime în poliţie a fost descoperit pozitiv la cocaină în timp ce se îndrepta spre serviciu la volanul unui autoturism. 

R. P. este polițist de cinci ani și este originar din municipiul Satu Mare. Dacă probele de sânge vor confirma rezultatele drugtestului, cariera tânărului s-ar putea încheia prematur. Există – pe de altă parte – și posibilitatea ca rezultatul drugtestului să fie infirmat de probele biologice.

Conform informațiilor PresaSM, un ofițer din cadrul secției de Poliție unde este încadrat tânărul agent ar fi avut un schimb dur de replici cu șeful Serviciului Poliției Rutiere Satu Mare chiar pe holurile Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare. Mai exact, superiorul ierarhic al agentului s-ar fi dus la Unitatea de Primire Urgențe și i-ar fi spus să nu se supună recoltării de probe biologice, iar șeful Serviciului Poliției Rutiere i-ar fi atras atenția ofițerului să nu își depășească atribuțiile.

”La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier în municipiul Satu Mare, au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 25 de ani, care se afla la volanul unui autoturism. Polițiștii au procedat la testarea tânărului cu aparatul drugtest, fiind indicat un rezultat pozitiv pentru substanța denumită tetrahidrocanabinol (THC). În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...