Poliţişti ajunşi la spital după ce au fost bătuţi cu sălbăticie pe stradă

Data:

Share post:

Situaţie desprinsă din Vestul Sălbatic la Botoşani. Doi angajați ai IPJ au ajuns la Urgențe cu leziuni în zona capului, după ce au fost victime ale unei agresiuni de o violență ieșită din comun.

Totul s-a petrecut într-o zonă centrală a municipiului Botoşani, aproape de miezul nopții de marți spre miercuri. Un grup de trei persoane cu vârste de 24, 25 și 46 de ani, între care se aflau și doi polițiști în timpul liber, unul de la Serviciul Rutier și altul de la Arest, au intrat într-un conflict verbal cu un alt grup de tineri într-un restaurant. Conflictul a continuat și în stradă, la ieșirea din local. La scurt timp, s-a ajuns de la injurii la agresiune fizică.

Unul dintre cei cu care se certau polițiștii a cerut la un moment dat ajutorul altor prieteni, prin telefon. În scurt timp, în zonă au ajuns două taxiuri cu mai multe persoane. Opt la număr, agresorii au început să îi lovească cu sălbăticie pe cei trei. Doi dintre ei au ajuns la Urgențe, cu leziuni în special în zona capului.

Șocant este faptul că deși era o zonă populată, chiar și la acea ora, niciunul dintre cei prezenți  nu a solicitat intervenția forțelor de ordine. Preferând să asiste nepăsători sau să filmeze scenele violente. Serviciului 112 a fost apelat de una dintre victime după ce agresorii au părăsit zona.

Acum oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele incidentului. “În acest moment se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violente”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...